lördag 29 september 2018

Vänstern har förädiskt förstärkts

Vänsterpolitik och naivism
Kära Uppsalabor, nu finns det enbart ett parti i Uppsala som står på liberal grund och som går att lita på. De marknadsliberala lösningarna för ett starkt samhälle behöver moderniseras. Svaren mot en positiv framtid finns inte kopplat till vänsteridéer, protektionistiska idéer eller genom naivt ledarskap. I Uppsala är det nu endast Centerpartiet som "med flaggan i topp" tydligt kommer att kämpa för liberala politiska inriktningar och kraftfullt bekämpa naivism och vänsterpolitik. Liberalernas stora svek, mot de allra flesta som röstat på Liberalerna, vittnar om ett lokalt parti som med fördel kan kallas vänster"liberaler". Det kan tveklöst ifrågasättas om de ens kan klassas som liberaler längre eftersom de är beredda att luta sig mot Fi och V i minoritet. Centerpartiet i Uppsala har tydligt talat om att vi inte samarbetar med Fi, V eller SD. Trots att Uppsala med stor majoritet röstat för något annat än S, MP eller L har L svekfullt gett vänsterkrafter och naivister en chans till stort inflytande över Uppsalas framtid. Det kommer att bli både kostsamt och plågsamt för oss Uppsalabor. Tro inte på dem som kallar minoritetsstyrelseförsöket S, MP och L för ett ”mittenstyre”, det är ett tydligt vänsterstyre. Nu får C göra vad vi kan för att Uppsalabornas intressen ändå ska få genomslag. Och i Uppsala får vi med väljarnas hjälp avveckla L som parti och visa riks hur vi bäst löser ett ”samgående” som så länge önskats men som av kulturella och maktskäl alltid misslyckats.
https://www.dn.se/nyheter/politik/trio-styr-uppsala-over-blockgransen/
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/de-kan-bli-uppsalas-nya-kommunalrad
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/centerpartiet-liberalerna-har-sprackt-alliansen
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/uppsala/stefan-hanna-c-liberalerna-har-slagit-in-den-sista-spiken-i-allianskistan
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=7055353
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=7055149
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=114&artikel=7055199
MP, S och L är en förlorargrupp som helt saknar legitimitet att försöka styra Uppsala. De har samlat kraftigt gått bakåt i väljarstöd och de har inte en majoritet. Det är beteenden som detta som spär på det farliga politikerföraktet och som sänker tilltron till vår demokrati. Vad var det Carl Lidbom sa i ett KU-förhör? ”Vet hut” tror jag det var.

Dagens kalkon
Elever som utövar våld mot andra elever, lärare och skolledning. Det är bedrövligt hur illa utvecklingen går när till exempel en skola i Märsta måste införa ingångsspärrar till skolan. Det är framförallt Liberalerna och Socialdemokraterna som länge haft mest inflytande över skolans utveckling. Det är en mycket dålig utveckling. Både tryggheten försämras kraftigt parallellt med att elevernas konkurrenskraft minskar. Det är hög tid för andra partier att ta över ledarrollen!
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/anmalningar-om-vald-i-skolorna-har-mer-an-fordubblats-pa-fem-ar

Dagens stjärna
Johan Rudström. Ledarskribent på liberala UNT som tydligt sågar Liberalernas agerande i Uppsala. Den minoritet de presenterat är klart vänsterorienterad. Dessutom är de beroende av Fi och V för att få igenom en budget! Svekfullt av L smen bra att väljarna nu vet att L är ett vänsterparti. Den 15/10 ska vänstermajoriteten försöka bildas. Om det går har det kostat ännu mer vänsterpolitik än vad L, MP och S redan representerar. Rudströms ledarartikel är välskriven.
http://mobil.unt.se/ledare/stark-vansterlutning-5091720.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar