tisdag 3 juli 2018

Vänsterpartiet

Människofientligt drömmande
Kan det vara vackert att vara naiv och beteendevetenskapligt fientlig? Och utvecklingsfientlig. Nej! Vänsterpartiet bär inte på några framgångsvägar framåt för Uppsalaborna och övriga svenskar. Kommunismen, eller socialismen, gör det inte heller någonstans på jorden. Och har aldrig gjort det. När jag frågar vänsterpartister vilken ideologi de företräder får jag ofta inga svar, eller så är svaret socialister. En och annan kan tänkas tycka att Socialdemokraterna tidigare gjorde ett bra arbete för att sprida välståndet till hela folket. De bidrog historisk helt klart till den utvecklingen. Socialdemokraterna har aldrig gillat kommunister, och jag tror inte de gör det nu heller. Till och med Socialdemokraterna har förstått marknadsekonomins fördelar och värdet av äganderätten. Det är viktigt att minnas allt ont kommunisterna gjort mot människor genom tiderna!
https://www.levandehistoria.se/fakta-fordjupning/kommunistiska-regimers-brott-mot-manskligheten

Vänsterpartiets Almedalstal, av Jonas Sjöstedt, var förutsägbart. Det är ”alltid någon annan” som ska betala. Det egna ansvaret är aldrig det egna. De öser ofinansierade ”godisbitar” till folket under parollen ”en politik för de många, inte för de få”. Sjöstedt har den dåliga smaken att förakta alla tio tusentals i utanförskapsområdena som känner hopplöshet och frustration genom att säga ”högerns skräckbilder av utanförskapsområdena”. Vänstern har länge svikit alla dessa människor genom att bland annat inte stå upp för deras jämlika rätt inför lagen. Och tydligt markera att lagen gäller oss alla jämlikt oavsett bakgrund. Vänsterns företrädare behöver lyssna bättre på vad folk säger istället för att höra vad Vänstern vill höra och stänga av annat. Hyckleri är sannolikt det närmaste korrekta ordet för vänsterns politik.
https://www.synonymer.se/sv-syn/hyckleri
Dagens kalkon
De som inte inser att Sverige fortfarande är en fantastisk plats att ha som hemmabas jämfört med de allra flesta andra platserna. Tack vare marknadsekonomin och det liberala samhällsbygget i övrigt! Särskilt bra är landets delar för våra svagaste invånare jämfört med hur dessa människor har det i de flesta andra länder. Sjöstedt undrar ”vad fan får vi för pengarna”, det får bland annat våra socioekonomiskt svagaste! Vänsterpolitiken skulle inte leverera det! Någon av alla mina följare kanske kan upplysa Sjöstedt om hur till exempel Sovjetunionens länder skötte om sina hemlösa, sina föräldralösa, sina handikappade, sina drogberoende och så vidare. Carl Lidbom, tidigare diplomat, använde uttrycket ”vet hut” när han blev förbannad vid en utfrågning. Sjöstedt svartmålar Sverige, vet hut Sjöstedt! Bifogat en ranking av världens länder som ger lite perspektiv! Och när Sjöstedt säger att ”högern svartmålar utanförskapsområdena i Sverige” säger jag ”vet hut” Sjöstedt! Besök dem och lyssna ordentligt på deras invånare! Många är rädda, lever i hopplöshet och i bidragsberoenden. Det är ett stort misslyckande! Vi behöver dem som medbyggare av vårt gemensamma Sverige, och vi behöver 100.000 arbetskraftsinvandrare som kan hjälpa oss att finansiera mycket av det Sjöstedt inte fattat att folket får i Sverige! Vänsterpolitik är inte ens attraktivt rent vetenskapligt. Den strider mot beteendevetenskapens insikter om människan. Beteendevetenskapen visar också att de allra flesta av oss människor ser det som självklart att hjälpa andra människor i kris eller på grund av svaghet! Vänstern bär inte på godhetens möjligheter! Det gör ett liberalt och marknadsekonomiskt orienterat samhälle!
https://www.reputationinstitute.com/hubfs/_PDF/PressReleases/2018CountryRepTrak_PressRelease.pdf

Dagens stjärnor
Expressens ledare. Det är dags att sätta stopp för Vänsterpartiets inflytande över svensk politik. Den leder mot förfall och mot en verklighet där vi inte bra klarar av att hjälpa våra svagaste till ett anständigt liv!
https://www.expressen.se/ledare/stang-av-sjostedts-sedelpress-for-gott/

K-G Bergström. Jag fattar inte heller varför så många är så okloka att de inte tar debatterna med SD-representanter. SD-mobbningen och oförmågan att i sakdebatter påvisa viktiga skillnader är frustrerande.
https://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/uppenbart-att-sjostedt-upptackt-mps-sarbarhet/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar