lördag 4 mars 2017

Företagarfientligt nationellt och lokalt

Dikeskörning med vänstern
Kan man förvänta sig någon annan politik än en företagarfientlig när Vänsterpartiet och ett tillväxtovänligt Miljöparti tillåts leda Sverige och Uppsala? Nej! Konsekvenserna i både Uppsala och i Sverige kommer att vara skadliga under många år framöver. Vinstjakt istället för kvalitetsfokus är deras framgångsrecept.... Och även om vi alltid prioriterar mellan begränsade resurser leder en tillvaro utan tillväxt till att "hästarna" bits. Utan tillväxt måste vi prioritera mellan vilka som ska få mer eller mindre nedskärningar. När det är bra tillväxt prioriterar vi mellan vilka som ska få mer eller mindre av mer resurser.

MP, S och V driver på för försämrade villkor för mindre företagare trots att det är de som är stora delar av grunden för vårt generella välfärdsbygge! Fyra av fem nya jobb har skapats av hårt slitande företagare! Vad är tacken? Bland annat ännu sämre villkor för hur en vinst beskattas i mindre företag. Fel fokus! Destruktivt fokus för svenskt välståndsbygge! Vad brukar jag säga om idiotiska vägval och beslut? Gör om! Gör rätt! Svenska folket gav i valet 2014 inte makten till de vänsterkrafter som nu tillåts förstöra allt mer av en möjlig positiv framtid för många. Det är min absoluta övertygelse att denna destruktiva företagarovänliga politik som bedrivs både nationellt och lokalt främst slår mot våra svagaste invånare. Vi ser alla hur de offentliga systemen brister i sin förmåga att leverera allt de gett löften om. Tror du att det kommer att bli bättre om man slår på de krafter som göder hela välfärdssystemet med basfinansieringen?
http://www.di.se/nyheter/experternas-rad-infor-312-forandringen-maxa-utdelningen/

Räntehöjningar väntar
Du har väl stresstestat din ekonomi? Du är väl säker på att du fortfarande kan gå ut och äta en trevlig middag på krogen en gång i månaden med vännerna även om räntan går upp 2%? Det är klokt att ha lite ekonomiska marginaler.
https://www.svd.se/allt-ljus-riktas-ater-mot-janet-yellen/om/feds-rantebesked

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar