onsdag 29 mars 2017

Fika mera

Skadeglädje
Det finns gott om konkurrens i verklighetens verklighet. Idrottare, konstnärer, företagare, politiker och många fler konkurrerar hela tiden. Det är verkligheten. "Den som ger sig in i leken får leken tåla". När framgång byts mot motgångar finns gott om gamar och hyenor som ser sin chans att förbättra egna positioner. Spelets regler även om det är en tuff verklighet. Visst blir man förvånad när M börjar tala om skattehöjningar utan matchande sänkningar i landet med världens högsta skattetryck. Samtidigt får de icke vänster- eller enfaldsorienterade rikspolitikerna skärpa till sig! Kampenergin måste nu riktas mot vänsterstyre och mot enfald! Annars kommer vänsterkrafter få fortsätta att starkt påverka Sveriges välståndskamp negativt! Annars kommer missnöjesrösterna söka alternativa adresser. Även "en blind höna" borde inse sakläget. Byte av spelare och kriget om positioner måste få vänta tills efter nästa val! Annars är icke vänsterkrafter chanslösa att ta över inom kort.
http://www.expressen.se/nyheter/hemlig-kampanj-for-att-sparka-m-toppen/

Kafferep
Kan det vara så att våra riksdagspolitiker fikar för lite? Kanske. Visst är fikakulturen viktig i Sverige. Det är mycket produktivt som händer under det kollektiva kaffedrickandet. Det ska inte underskattas som metod för att bygga broar och för att hitta lösningar på olika utmaningar. Kan det vara så att vi istället ägnar på tok för mycket tid med twittrande och andra aktiviteter på sociala forum? Du känner väl till kafferepets historik?
http://popularhistoria.se/artiklar/kafferepet-hanat-natverk-for-hemmafruar

Effektiva möten
Oavsett om vi dricker kaffe eller ej så är det viktigt att skärpa till
Möteskulturen och göra den betydligt effektivare. Onekligen är det på tok för många meningslösa möten eller möten som leds dåligt. Ett sätt att leda möten dåligt på är att inte ha tydliga syften med ett möte. Möten utan tydliga målsättningar är kafferep! För många kafferep leder inte mot framgång!
http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/haller-vi-pa-att-mota-ihjal-oss/

Det framstår dock allt tydligare att Alliansen på riksplanet effektivt behöver fika mer ihop och hitta gemensamma förhållningssätt i de viktigaste frågorna. Annars kan inte den destruktiva vänsterpolitiken stoppas. Det är pinsamt att se alla splittrade utspel som var för sig bara förstör istället för att stärka kapen mot vänstern och för att forma ett trovärdigt regeringsalternativ efter nästa val! Fika damn it!
http://www.di.se/nyheter/di-avslojar-liberalerna-redo-falla-regeringen/

Det går att få stort förtroende för en bättre politisk väg framåt än nu. Om man tar svenskarnas oro och önskemål på större allvar. Det finns mycket som enar Alliansens partier som kan skapa bättre förutsättningar för en framgångsrik morgondag, som stoppar destruktiv vänsterpolitik och som kraftigt reducerar enfaldspolitiska krafter. Kom igen nu! Prioritera att fika lite mer ihop kära allianskompisar som ansvarar för lagstiftningsfrågor, Polisen, Försvaret och en ineffektiv arbetsförmedling! Ni kan, ni kan och ni kan! Tänk på barnens bästa! Eller tänk kortsiktigt, hur ska en allt äldre befolkning och allt fler långtidsarbetslösa försörjas om inte en företagarvänlig och grön tillväxtpolitik får råda?
http://mobil.uppgang.com/nyheter/uppsala/ingen-skillnad-mellan-loof-och-mig-om-sd-4593594.aspx
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar