söndag 3 mars 2024

Livet

Varje dag räknas

Har du hittat något meningsfullt att göra med ditt unika liv? Att bli rikast på begravningsplatsen kanske? Att som livslång lärare och coach bidra till att andra människor når sin fulla utvecklingspotential? Att dagligen försöka bidra till ett rättvisare samhälle? Att dagligen försöka bidra till att skadade och sjuka blir friska? Att dagligen försöka bidra till att de hungriga kan mättas? Att dagligen försöka bidra till att vår natur vårdas ömt? Att dagligen försöka bidra till en försvarsförmåga som gör att människor i vårt samhälle kan leva tryggt? Att bidra till att vi har en stark demokrati som klarar agilt (flexibelt) beslutsfattande? Jag hoppas du hittat någon livslång mening med ditt liv. Det gör ditt liv roligare och garanterat hälsosammare. 

Min livslånga mening är att bidra till en stärkt modern demokrati och att vara coach åt barn, barnbarn och andra jag gärna stöttar att nå sina målsättningar. I allt det meningsfulla är det samtidigt viktigt att leva här och nu! 

Nedan visdomsord ur filmen ”Döda poeters sällskap” är värda att lyssna på flera gånger! Seize the day tomorrow we will all…”. Robin Williams orkade tyvärr inte fortsätta att leva. Trist både för honom själv och oss andra. Han var både en fantastisk komiker och en duktig skådespelare. 

https://www.facebook.com/share/v/4BHMMuWyHf3H4fwN/?

Nu är jag på en mycket trevlig och värdefull resa. Mycket givande samtal blandat med krass syn på hur man bäst investerar i en värld full av möjligheter. Uppsala har stora möjligheter att stärka sin roll som en av världens mest idérika och värdeskapande platser. Om vi inkluderar Stockholm och övriga Sverige i vårt arbete får de också del av vår kraft. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar