torsdag 2 april 2015

Glad Påsk

Människan
Påsken är de kristnas största högtid. På bara tre dagar beskrivs människans positiva och negativa sidor på ett kraftfullt sätt. Och dagarna avslutas med ett starkt budskap om hopp. Jag mins det tydligt när jag första gången vandrade längs Via Dolorosa i Jerusalem. Känslorna var starka. Väldigt starka. Det var mäktigt. Försoningen blev fullbordad när Jesus offrade sig för att Adams/mänsklighetens synder skulle kunna förlåtas.
http://www.brobyggarna.org/pask.html

Hönan och ägget
Påsken ska användas till reflektion! I dessa destruktiva vänsterpolitiska tider vill jag påminna om hur ett generellt välstånd skapas. Det skapas enbart genom företagsamhet och flit. Glöm aldrig det! Om vänstern får styra svensk utveckling går alla våra svaga människor en mörk framtid till mötes. Vi måste vara varsamma med våra företagsamma. Och vi måste uppmuntra mer företagsamhet. Inte göra som dagens regering kraftigt försvaga svenskt näringsliv.
https://m.youtube.com/watch?v=Cy1gc2JJPg8&feature=youtu.be

Decemberöverenskommelsen
Överenskommelsen har fallit. I och med den kraftiga vänsterbudgeten kan slutsatsen inte vara någon annan än att MP och S kraftigt överskridit det mandat de fick vid årsskiftet. Inte kan väl M, C, FP och KD på allvar mena att de släpper fram hur mycket idioti som helst när det kan stoppas? Det är ju i så fall ett hån mot väljarna. Det minsta M, C, FP och KD nu måste göra är att lägga egna budgetar! Då faller ju de egna förslagen men de valde i vart fall att rösta på egna förslag istället för att en Alliansbudget "tvingar" dem att lägga ner rösterna och låta vänsterpolitiken därigenom vinna. Nyval!
http://www.expressen.se/ledare/alliansen-ar-lika-falsk-som-wrestling/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar