torsdag 5 maj 2016

Att dom aldrig lär sig

Omdömeslöshet och inkompetens
Varför lär sig vissa aldrig saker? I synnerhet människor som fått ledande uppdrag borde ha över genomsnittet omdöme och kompetens. Även om det kan innebära att man inte är helt representativ. Veronica, Mona och Sofia kanske bara representerar faktumet att allt fler kvinnor har ledande roller. Vi är vana att se män göra bort sig men sällan kvinnor. I takt med att allt fler kvinnor kliver fram i ledande roller så hamnar de också mer i skottgluggarna och strålkastarljuset. Ja, ja, ja.... Bengt Westerberg var också en girigbuk som kostade Röda Korset stort tappat stöd och anseende. Nu har höga styrelsearvoden föreslagna till Socialdemokraten Veronica Palm i Rädda Barnen kraftigt skadat den organisationens verksamhet. Extremt korkat! Och den nya princessan Sofia planerar tydligen att på toppen att skattefinansierat generöst apanage fakturera för sina tjänster.. Produktplaceringar på nätet och i Damtidningar kan säkert bygga upp hennes personliga förmögenhet. För att inte tala om framtida bokintäkter om hon skiljer sig och avslöjar ditt och datt. Jag har i hela mitt vuxna liv jobbat mycket ideellt. Det är tydligen inget feminister, vänstermänniskor eller nya kungligheter vill göra. Vad gäller Sahlin tycker jag det är lite synd att hon tvingas lämna när hon äntligen tagit bladet från sin mun och börjat tala i klartext om hur oacceptabelt hedersrelaterat våld och annan extremism är i vårt Sverige!
http://www.expressen.se/nyheter/bidragsgivarna-flyr-nu-radda-barnen/
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article22751124.ab
http://www.dn.se/nyheter/sahlin-och-livvakten-lamnar-sina-jobb/

Förnuft mot känsla
Clinton är tydligen förnuftet och Trump känslorna. Men är det inte väldigt mycket känslor/hjärta som fått styra allt för länge i Sverige? Visst vill vi ha ledare som väl balanserar mellan förnuft och känslor? Mellan hjärna och hjärta. Det vill jag!
http://www.dn.se/nyheter/usa-valet/kampen-mot-clinton-utgangen-mycket-oviss/

Företagare
Eftersom företagare känner större meningsfullhet och lycka än andra, är det inte klokt att låta oss alla bli tydliga egna företagare? En företagarreform i folkhälsan och lyckans tecken! Vad väntar vi på? Jag vill mina barns bästa, då gäller det att stötta dem mot egna företagardrömmar. Mer lycka åt folket!
http://www.va.se/nyheter/2016/02/26/darfor-ar-entreprenorer-lyckligare/
P.S bra om Romson och Fridolin blir kvar. En redan mycket svag regering blir ännu svagare! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar