fredag 31 juli 2020

Vilka barn

Ännu ett exempel på riksdagens oförmåga
Lagstiftarna och Barnkonventionen vill skydda våra barn från hemska vuxna. Det är i huvudsak en bra inställning. Det finns dock inga regler som inte kräver rimliga undantag. Nedan finner du en länk till Uppdrag granskning om barn som begår brott. Brott främst mot andra barn. Lagen måste bli mycket hårdare redan när 15 åringar begår allvarliga brott. Självklart ska ordentliga förhör genomföras och några dagars anhållande vara möjligt. Det har inte minst ett uppfostringssyfte. Och det minsta som borde göras är att Socialtjänsten ska omhänderta dessa personer och staten ska stå för notan. 

Stefan Löfven kommer sannolikt gå till historien som en av de sämsta cheferna över Sverige någonsin. Han är säkert en ok person men han har trots många års träning fortfarande inte det som krävs för att ansvarsfullt och kompetent leda Sverige framgångsrikt. Det är inte bara volymfrågor som han inte klarar av att hantera. Läs nedan artikel av Patrik Kronqvist, Expressen.

Se nedan program från SVT, Uppdrag granskning. Polisen vågar inte tydligt säga som det är, men nästan. Jag säger det. Det är Sveriges misslyckade migrations- och integrationspolitik som har skapat stora delar av den kraftigt ökade brottsligheten. Redan under min utanförskapsturné till Malmö, Göteborg, Södertälje och Stockholm senvåren 2015 var den misslyckade integrationen övertydlig. Sedan dess har regering och riksdag kraftigt spätt på redan stora problem. Inte ens när man i sitt ”hemland” har det extremt fattigt och ”kameler” som transportmedel kan man uppföra sig lagligt och anständigt i Sverige. Ett Sverige där skattebetalarna betalar massor för alla icke självförsörjande som kommit hit de senaste tio åren. Naivister och mesar måste bort från ansvaret att leda Sverige på ett för svenskarna ansvarsfullt sätt. 
https://www.svtplay.se/video/27383457/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sommar-sasong-21-barn-som-ranar-barn
Nedan bifogar jag ytterligare en artikel som bra beskriver hur korkad svensk migrationspolitik är. Artikeln är bra bortsett från värdet av SIDA. Om SIDA ”bara” blir effektivare per krona är de insatserna mycket värdefullare än att fortsätta bygga fattigdom och konflikter i Sverige. Precis som jag skriver i min bok ”En stund på jorden” är befolkningsutvecklingen på jorden det stora problemet. Då måste man fokusera på rätt saker. Att Sverige ska fortsätta att ta emot tusentals från mycket annorlunda kulturer och mycket outbildade är vansinnigt och hotar tydligt bygget av ett generellt välståndssamhälle. Vilka gynnas av att det generella välståndssamhället faller? Inte alla fattiga och konfliktutsatta i deras hemmaområden. Se programmet med Uppdrag granskning som bifogats! Svensk invandringspolitik bidrar kraftigt till en svensk samhällsförsvagning. I takt med att BNP per capita fortsätter att försämras kommer också villkoren för våra svagaste och sköraste att försämras. Denna vansinniga migrationspolitik, och inkompetenta integrationspolitik, måste få ett slut. Ju förr desto bättre! Inte minst för våra barns bästa, våra barns bästa, måste vi bryta den negativa utveckling som sker i våra skolor och kopplat till brottslighet som kraftigt drabbar allt fler barn som lever i Sverige. Det är för våra barns bästa, både kort- och långsiktigt som migrations- och integrationsmisslyckandet måste få ett slut. Det inkluderar de redan invandrade. Under många år måste integrationsmisslyckandet repareras och endast självförsörjande invandring och kvotflyktingar tillåtas. Tänk att inte detta är självklart för naivister. Och hur kan tokliberaler anse att detta förfall är värt deras önskan att de generösa bidragssystemen ska kollapsa? Bidragssystemen behöver kraftigt reformeras men vi ska kunna erbjuda våra sjuka och dem med allvarliga funktionshinder en rimlig levnadsstandard. Det kan vi bara om denna vansinnespolitik får ett slut. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar