lördag 4 juni 2016

Vilsen politik

Politiken är vilse 
Få enskilda partier har tillräckligt sammanhängande förslag som förpackats i en attraktiv framtidsbild. Förslag och en framtidsbild som svenskarna upplever positivt möter den verklighet de ser. Enskilda partier i all ära men det är alltid lag av partier som måste komma överens i enskilda sakfrågor och helst om en visionär riktning. Centerpartiet i Uppsala och Kommunal får väl hitta den positiva väg framåt som så många efterlyser.
http://mobil.dn.se/ledare/huvudledare/i-vantan-pa-valjarvindar/
http://mobil.dn.se/ledare/politik-utan-kollektiv-kreativitet/
http://www.gp.se/ledare/teodorescu-välfärdsstatens-moraliska-dilemma-1.2241130
http://www.gp.se/ledare/neuding-teorier-lite-värda-när-kvinnor-och-minoriteter-hotas-1.2221118
http://www.gp.se/ledare/inga-bidrag-till-extremister-1.2134974
http://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/man-ska-tycka-illa-om-arpi-for-att-fa-godkant/
http://www.expressen.se/ledare/lofven-maste-sluta-fega-i-odesfragan/
http://www.expressen.se/ledare/sank-inte-kraven-pa-snabbsparen/
http://www.svd.se/sd-de-stora-forlorarna-nar-nya-flyktingpolitiken-utvarderas

Kommunismens mörka historia
Det gnälls mycket på SD. De har absolut ett mörkt förflutet men gör vad de kan för att rensa ut det. Konflikten med SDU måste väl ses som ett tecken på att de vill försöka bli ett "vanligt" parti med nischen att allt ont är invandrarnas fel. Ja, ja många partier har sina skelett i garderoben. Nästan alla svenskar inser självklart att inte alla problem är invandrarnas fel. Samtidigt som de når runt 10% som är invandrarfientliga representerar SD missnöjet mot etablissemanget, vilket stärker deras röstbas i nuläget. Ett etablissemang som tydligt visar sitt förakt för demokratin när man inte kan respektera dess spelregler och samtala med valda SD företrädare precis som många gör med Vänsterpartister. En röst på SD är en tydlig misstroendeförklaring mot den politiska elitismen och självgodheten.

De med kommunistisk och nazistisk bakgrund är onekligen farliga då de demokratiska grunderna är svaga och människoföraktet omfattande. Nazism och fascism vid makten har kort och effektivt dödat massor av oskyldiga människor . Kommunism vid makten har under lång tid, och än idag, förföljt och mördat massor av människor. I Venezuela får vi än en gång bevittna eländet som kommunism bjuder folket på. Trist. Mycket talar för att Venezuela går mot inbördeskrig. Visst är det sjukt att det fortfarande finns många människor som tror på ismen kommunism. Återigen talar vi i huvudsak om naivister som tror på ismen och visionen men som bortser från forskningen inom beteendevetenskapen. Kommunism är inte kompatibelt med människans natur. Särskilt inte drivna människors natur. Hur kan det vara svårt att förstå? Hur lätt är det för en ettåring att förstå till exempel hur en klocka fungerar? I Sverige tillåter S och MP Vänsterpartiet att påverka politikens innehåll! Sjukt! Nyval!
http://mobil.dn.se/ledare/huvudledare/kaosets-venezuela-ar-vs-kelgris/
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Kommunismens_svarta_bok
http://www.levandehistoria.se/fakta-fordjupning/kommunistiska-regimers-brott-mot-manskligheten
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Kommunism

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar