onsdag 24 augusti 2016

Endorfiner och frihet

Stunder av lycka
Endorfin utsöndras i vår kropp bland annat vid skratt, stress, motion, men även av sex och förälskelse. Eftersom endorfiner oftast gör att vi människor mår bra borde det innebära att det är klokt att fylla livet med just mycket skratt, förälskelse, sex, motion och stress. Stress kan absolut även vara positiv. Personligen känns det smartare att försöka producera mycket egna endorfiner istället för att använda narkotika som kan ge samma känslor, vad tycker du? Egen endorfintillverkning måste rimligen leda motvett hälsosamt liv. Ett liv som narkoman brukar däremot inte vara så hälsosamt och dessutom väldigt dyrt. Mer idrott i skolan och mer egenproducerade endorfiner åt folket! Då får vi garanterat en bättre folkhälsa. Eftersom mer idrott i skolan också kraftigt höjer vår förmåga att lära oss mer är det sjukt att vi inte inför det! Vad väntar våra skolpolitiker på?
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Endorfin
http://www.jp.se/article/debatt-mer-idrott-i-skolan/

Det finns krafter som verkar för att "lättare" narkotika ska legaliseras och säljas som till exempel alkohol i Sverige. Runt om i världen ser vi en sådan trend. Personligen anser jag att det är mycket bättre med mer träning i livet. Jag anser också att "bara" för att den organiserade brottsligheten vinner drogkriget mot Polisen så är det fel väg att gå att legalisera narkotika. Det jag tror händer om vi går den okloka vägen framåt är att vi ökar brottslingarnas marknad för tunga droger som till exempel cocain och heroin. Det är en mycket olycklig väg framåt för väldigt många fler människor och för samhället i stort. Den vägen kommer att skörda ännu fler liv än idag. Vad tycker du? Intressanta tider vi lever i där narkotikan blir allt mer tillgänglig och hårdföra samt svagt demokratiska ledare tar över land efter land. Har vi utomjordingar som driver med oss?...
http://www.gp.se/ledare/sveriges-narkotikapolitik-sk%C3%B6rdar-liv-1.3685784 

Frihet
En lösning för att låta de som vill ha fri narkotika köra det är att dela upp Sverige i flera nya länder. Då kanske något av de nya blir en fristat för droganvändning. Vad tror du om det? Varför inte göra det nya regionförslaget Svealand till ett fritt land? Då blir vi väl lyckligare?.. Möjligen kan vi få en fungerande Polis, mindre styrning av universiteten, betydligt bättre skolsystem, möjlighet att införa undantagstillstånd och ett system där alla arbetsföra som lever på försörjningsstöd också bidrar till landets bästa. Du vet väl att det finns gott om små länder som är mycket framgångsrika? Jag tycker vi ska försöka visa på politiskt ledarskap och lösa de problem vi har med reformer och uppföljningskraft. För varje dag som går utan det ledarskapet och de reformerna blir våra utmaningar allt större. Ja, ja... Det kanske är dax att dra till Amsterdam och tända på, då blir jag väl lycklig oavsett politisk inkompetens eller ej.. (Jag är ironisk).
http://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/kronqvist-populism-raddar-inte-norrland/
http://mobil.corren.se/nyheter/linkoping/infor-lokala-utegangsforbud-om4262570.aspx
http://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/utspelssjukan-goder-foraktet-for-politiker/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar