söndag 23 augusti 2015

Kräfta i systemet

Socialt och ekonomiskt ohållbart
Igår bjöds på den årliga familjekräftskivan. Fyra generationer hade som vanligt väldigt trevligt tillsammans. Igår var också en magiskt vacker dag och kväll. En kväll där man långt in på kvällen utan besvär kunde klä sig i T-shirt. Det är kul med traditioner. Och det är trevligt också när traditioner blandas med att familjegenerationer möts, samtalar, skrattar och kramas. Jag känner mig mycket privilegierad då jag vet att många inte har så bra familjerelationer som vi, och vi är rätt många. Igår var lite speciellt då familjen, och kräftskivan, utökats med ett fosterbarn från just en trasig familj. Det värmde i hjärtat att se hur glad hen var och hur hen uppskattade att vår kramande familj självklart öppnade upp för att inkludera hen i kramandet.

Jag tycker att kräftor är goda. Särskilt havskräftor. Havskräftorna äts i andra sammanhang. På kräftskivor brukar det bli jumbokräftor för mig. Man skalar och skalar och skalar och det känns som att man förbrukar mer energi än vad man får i sig, om man glömmer den dryck som inkluderas i festligheterna. Det här är kräftor som inom 36 timmar har lämnat det mänskliga systemet. Så är det inte med andra kräftor. Kräfta är också ett ord som används för cancer. När en cancer tagit fäste i vår kropp tar den steg för steg över vår kropp om vi inte lyckas stoppa och neutralisera den. Vissa cancerförlopp går skrämmande fort och har mycket dåliga prognoser. Vissa sprider sig sakta men även de leder mot sönderfall och en tidigare död om den inte botas.

Sveriges misslyckade integrationspolitik och en extremt ansträngd migrationspolitik kan jämföras med en cancer. Sverige är sjukt, allvarligt sjukt, och problemen har tillåtits att sprida sig och påverkar allt fler delar av samhället på ett socialt och ekonomiskt ohållbart sätt. Om inte rikspolitikerna mycket snart lyckas ordinera reformer som kan stoppa det sönderfall som är en konsekvens av nuvarande misslyckade politik, vad tror du händer då? Tror du att problemen kommer att lösa sig av sig själva? Tror du att dom kommer att öka? Kommer den organiserade brottsligheten att minska? Kommer det grova våldet minska? Kommer barnens skolbetyg generellt förbättras? Kommer sjukvården att klara sina uppdrag inom rimliga ekonomiska ramar? Kommer försörjningsstödet att minska (socialbidrag)? Kommer de enkla jobben att öka i antal? Kommer tillgången till billiga bostäder att öka? Den svenska patienten är allvarligt sjuk! Det är dags för ansvarstagande partier att bota patienten! Skrota DÖ! Sparka ut MP från regeringen! Forma nya allianser som kan genomföra nödvändiga reformer som ökar chansen att patienten inom 10 år kan vara i en god och demokratisk form igen. Det brådskar! Läs gärna de två bifogade ledarna från två mycket klarsynta och ansvarstagande ledarskribenter, Alice Teoderescu och Anna Dahlberg! Det brådskar!
http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/sa-bor-s-och-m-gora-upp-om-asylpolitiken/
http://www.gp.se/nyheter/ledare/ledarkronika/1.2808767-fri-rorlighet-eller-reglerad-migration-
http://www.gp.se/nyheter/ledare/kronika/1.2808916-peter-hjorne-min-famn-ar-bade-liberal-och-vid

118 kommentarer:

 1. Om det är något som är sjukt med Sverige så är det att ett centerpartistiskt kommunalråd i en av landets största kommuner öppet kan jämföra min släkt som flydde hit med cancer. Jag hoppas att du skäms när du inser vad du skriver om dina nästa. Det här är det mest kärlekslösa jag läst på länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det enda som är sjukt med dig, vad jag kan utläsa av din text, är din besatthet av att medvetet missförstå i syfte att plocka poäng.

   Radera
  2. Helt rätt! Heder till dig som vågar! Isak Gerson var har han fel då?

   Radera
  3. Är du inte läskunnig eller gör du dig till med flit?
   Det är den katastrofala svenska invandringspolitiken som jämförs med cancer, inte människor.

   Radera
  4. Sven Inge Nilsson24 augusti 2015 02:31

   Mycket bra svar Mahmoud =) Mitt i prick !!

   Radera
  5. Liknelsen är tydlig! Om det nu är så att Mahmoud menar att det är systemet som är cancern, vilka är tumörerna?
   Hur man på något sätt kan tolka det som skrivs som annat än att invandrarna äter upp och förstår vårt land är för mig obegripligt.
   Antingen har Stefan Hanna en människosyn som lägger fascisterna i skuggan eller så är han oerhört dålig skribent och slarvig med sina liknelser.

   Ytterst obehaglig läsning av en politiker i framkant. Hoppas Centerpartiert reagerar.

   Radera
  6. Isak Gerson, du borde inte ta illa upp. Det är inget fel på människorna som kommer hit. Det är fel på politiken. Det sköts dåligt, detta leder ofta till ett utanförskap.

   Det har alltså ingenting med människorna som kommer hit och göra. Att politiken är fel behöver inte nödvändigtvis betyda att man måste minska invandringen för att bedriva en bättre migrationspolitik. Men något måste man göra för det är ganska tydligt i detta skedet att det inte kommer att hålla.

   Radera
  7. Systemet är cancern, politiker och myndigheterna är tumörerna. Ganska glasklart. Sen har jag min personliga åsikt att även en del av invandrarna (läs organiserade kriminella, jihadister som utnyttjar vårt naiva asylsystem, bokstavstroende islamister) även är en stor del av cancern

   Radera
  8. Hur klarar du ens att missförstå? Han pratar inte om invandrare, han pratar om invandringen.

   Radera
 2. Det var 1933 som Bondeförbundet i sitt program infogade en passus om det nödvändiga i ”den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar”. Den stod kvar ända till 1946.

  Dags att föra in den passusen igen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ingenting kunde vara bättre i dessa dagar...

   Radera
  2. Ja varför komma med motargument när man kan bygga halmgubbar….

   Radera
  3. Enligt det system som rådde på 30 talet Mahmoud borde du inte vara här du var inte arier. Alla ikke arier var var underlägsna. I Skåne grodde nasizmen, Utrycken är de samma kan du inte förstå det borde du läsa på

   Radera
 3. Om det är något som är en cancer i Sverige just nu så är det reaktionära idioter som sprider fascistiska myter och dessutom kommer undan med att kalla sig för liberaler.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har rätt du kan inte ens påpeka var han har fel. Bara kasta skit

   Radera
  2. Kan inte alla hålla sig till att diskutera sakfrågan istället för att kasta ur sig saker om fascism eller fascistiska myter?
   Jag hade kanske inte valt att uttrycka mig som Stefan men ser också att han tydligt säger att det är migrationsPOLITIKEN och integrationsPOLITIKEN han talar om, inte oss invandrare.
   Vore uppriktigt intresserad av att höra vad ni som kritiserar Stefan tycker om dagens migrations- och integrationspolitik: tycker ni att den fungerar bra? Om inte, vad tycker ni att man ska göra åt detta?
   Skippa hatet, invektiven och påhoppen så får vi ett bättre debattklimat.

   Radera
  3. Varför SD ökar så starkt hela tiden beror ju på att övriga partier inte vågar ta upp problemen med flyktingpolitiken i rädsla för att SD skall öka ännu mera utan i desperation så börjar S tala om att börja samarbeta med moderaterna och samtidigt tappar S och M samt KD flera röster till SD.

   Många invandrare röstar på SD och flera arbetar för dem och de kommer från olika länder och inser att vi kan inte ta emot alla som vill komma till Sverige då kommer det inte finnas pengar till varken sju eller åldringsvård, eller bra skolor utan välfärden kommer att minska i takt med denna ansvarslösa flyktingpolitik.

   Att ge permanent uppehållstillstånd t.ex. till alla från Syrien som saknar ID handlingar, är ju rena vanvettet, vem eller vilka kommer hit? Kan ju t.o.m. vara IS anhängare.

   Inget annat land gör på detta sätt och fryser ut ett parti som är tredje största partiet utan de respekterar demokratiska val som valt olika partier....men här gör man allt för att frysa ut SD och vägrar samtala med dem istället för att arbeta för Sveriges bästa tillsammans.

   Allt skylls på utanförskap när det gäller mord begångna av någon med utländsk bakgrund och att det är dålig integrationspolitik...Men tänk om inte vissa vill integrera sig utan vill leva som i sitt forna land? Hur integrerar man då?

   Läs vad journalisten Magnus Sandelin har för synpunkter på moskéerna i Eskilstuna och lyssna på videos i blogginlägget nedan. Det gäller nog inte bara moskéer i Eskilstuna utan även andra samlingslokaler i Sverige och moskéer

   https://ladycobra.wordpress.com/2015/06/27/magnus-sandelin-om-situationen-i-eskilstunas-moskeer/

   Radera
 4. Liberalismen och fascismen, hand i hand genom historien och nutiden. Förpassa Centerpartiet och andra smygfascister till historiens avskrädeshög, där de hör hemma.

  SvaraRadera
 5. Det känns för mig som att det där blogginlägget är skrivet i affekt av en mycket frustrerad och närmast uppgiven person som inte riktigt tänkt färdigt. Jag hoppas verkligen att du, Stefan Hanna, rycker upp dig och börjar tänka i konstruktiva banor så att du kan uträtta bra saker som politiker. Att jämföra hela Sverige med en cancersjuk patient som är döende framstår som extremt.

  Sedan förstår jag inte riktigt vad du vill säga med ditt utlägg om fosterbarnet. Kanske är det tänkt som ett slags metafor, men oavsett tycker jag att det du säger om fosterbarnet har en något osmaklig och nedsättande underton. Fundera gärna på den saken.

  Vänligen,
  Uppsalabo

  SvaraRadera
 6. Varför radar du upp problem med brottslighet, våld, skola, sjukvård, bidrag, jobb och bostäder efter att du liknat migrationspolitiken vid cancer? Vad menar du med att den svenska patienten håller på att dö? Menar du att migrationspolitiken är anledningen till problem med brottslighet, våld, skola, sjukvård, bidrag, jobb och bostäder? Är det inte att förenkla allvarliga problemområden genom att skylla på en sak?

  När du beskriver migrationspolitiken som ett cancerhot mot den svenska patienten och din slutgiltiga lösning är att döda den påminner du om förintelsen. Varför vill du göra det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jösses.... Vilken sten bor du under?

   Radera
  2. Jag förstår att bloggskrivaren inte alls menar att människor är cancer...hur kan man feltolka så?

   Visst påverkar denna migrationspolitik sjukvården och även åldringsvården, med neddragningar överallt... äldreboenden görs om till flyktingförläggningar och gamla dementa måste flytta vilket inte alls är bra för dementa som då blir ännu mer förvirrade.

   Reinfeldt sa ju tydligt då han var kvar i Moderaterna att vi kommer inte att ha råd med mera än kostnaderna för flyktingpolitiken, men han sa också " Öppna era hjärtan" men var bättre han sagt öppna era plånböcker för det är ju vi skattebetalare som får betala notan för dessa kostnader.

   Nedan kan du läsa fakta på olika skattefria bidrag och andra förmåner för dem som ingen skatt betalar... Fattigpensionärer har knappt råd att kosta på sina tänder, medan illegala flyktingar får maxtaxa 50 kr för tandvård och läkarbesök.

   https://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

   Massor med invandrare som bott i Sverige i många år förstår att denna flyktingpolitik kommer att förstöra Sverige och röstar på SD som är det enda parti som har realistiskt tänkande och vågar se problemen i Sverige.

   Jag undrar när ekonomi blev en ras då man hela tiden anklagar människor som tar upp problem som finns med kostnader för rådande flyktingpolitik för rasister?

   Likaså om någon tar upp den pågående radikaliseringen av Islam i Sverige så kallas den för rasist.... Vilken ras tillhör en religion?

   Jag hoppas det blir nyval för nuvarande regering kommer att sänka Sverige och detta gagnar varken invandrare eller infödda svenskar och vad kommer dessa asylsökande till för ett land som snart inte har råd med en fungerande välfärd.... Mycket i Sverige skulle behöva åtgärdas, se bara på SJ, där spåren håller på att bli så undermåliga att det är risk för urspårningar och tågen kommer sällan i tid m.m.

   Jag är djupt oroad inför framtiden och jag hoppas att förnuftet kommer att infinna sig i övriga partier både rödgröna och alliansen och inse att de måste börja samarbeta med SD för Sveriges bästa....

   Om så inte sker så verkar det som att Sverige har förvandlats till en kommunistisk diktatur med icke yttrandefrihet och demokrati.

   Radera
  3. Håller m föregående talare. Sverige o Sveriges ekonomi kan liknas vid en normal Svenssonfamilj. Familjen har en viss summa pengar att röra sig med varje månad (lön, barnbidrag etc). Jmf med den summa pengar landet Sverige har att röra sig med per år. Familjen har även ett antal utgiftsposter, boende, mat, kläder, transporter osv. På samma sätt har landet olika kostnader, allt från stora till små. Alla som sköter sin ekonomi utan att ligga i olag med kronofogden vet att man måste hushålla m resurserna o prioritera vad man vill lägga sina hårt förvärvade slantar på. De flesta av oss har inte råd att resa utomlands flera gånger per och och äta på restaurang flera gå ger i veckan. Sverige har inte heller oändliga resurser utan måste hushålla o överväga/ budgetera för att medlen ska räcka till så mkt som möjligt.

   Vill vi ha obegränsad invandring måste ngt annat strykas.

   Eller, vilket vore det optimala då görs systemet om o det börjar sättas krav på invånarna i detta land. Det kan inte bara finnas rättigheter, det måste även finnas skyldigheter i fråga om ex inlärning av språk, arbete (för jobb finns, men många av jobben förblir otillsatta, brottslighet etc.

   // En stolt centerpartist som nu inväntar rasismanklagelser .

   Radera
 7. Att jag använder cancer/kräfta som analogi för att beskriva många effekter av en misslyckad integrations och migrationspolitik är inte på något sätt riktat mot enskilda utsatta människor. Jag har aldrig och kommer aldrig att anse att enskilda människor på flykt är ett problem. De är självklart människor i behov av aktivt stöd från andra. Och det ska dom få i en eller annan form.

  Det finns en koppling till kräftor i blogginlägget. Det finns många former av cancer. Och många former av cancer kan idag också botas. I synnerhet om de upptäcks i tid och åtgärdas. Effekterna av den misslyckade integrations och migrationspolitiken syns bl a inom sakpolitik som bostadsförsörjning, skolresultat, arbetslöshet och brottslighet. Tycker du att riksdagen lyckats reformera politiken inom dessa områden som starkt påverkas av den misslyckade politiken? Om man inte gör det så förvärras problemen. Att tycka att det är fel att jämföra våra problem inom ovan sakområden med en cancer som växer om man inte kommer med lösningar är inte fel. Det är kraftfullt men inte fel. Om vi t ex inte lyckas stoppa den organiserade brottslighetens framfart och motverka det allt kraftigare utanförskapet i allt fler utanförskapsförorter så blir problemen allt större och allt svårare att lösa. Var är reformförslagen som krävs för bättre lösa problemen? Var är förslagen som också börjar implementeras?

  Ja, att vänstervridna, nIvister och faschister ogillar vad jag tycker är inget problem för mig. Jag har en annan världssyn en dom. Det är i stor utsträckning deras fel att vi hamnat så snett. Sverige behöver bl a en ordentlig tillväxtpolitik för att bota landet och reellt stärka det.

  Hur lång tid nu har det talats om att vi har en ordentlig bostadsbubbla? Några av oss kanske minns början av 90-talet? Hur bra har aktiemarknaden utvecklats, trots kraftig försvagning av kronan, under 2015? Från årets toppnotering jämfört med idag är en kraftig skillnad. Sverige har stora strukturella problem och de måste lösas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom som inte förstår hur snett det gått kan med fördel ta del av t ex Expressens, GPs och SvDs ledarsidor som gång efter gång välskrivet beskriver att det nu räcker och är hög tid för nödvändiga reformer. Och att kampen skulle vara väldigt mycket enklare om vi slipper naivister och vänstern som kraftigt påverkar svensk politik. Svenska folket har inte valt en vänstersväng!

   Radera
  2. Av kommentarsfältet att döma verkar fascisterna inte riktigt ogilla vad du skriver.....

   Radera
  3. Kan du inte argumentera för vad som är fascistiskt? Alltså försöka komma med en anledning till varför Stefan har fel.

   Radera
  4. Vänstern kommer alltid att aktivt missförstå alla argument i denna debatt som försöker komma till rätta med migration och integration. Detta då man tydligen tycker vi har en bra sådan. Undrar om alla de som sitter år efter år på migrationsverkets boenden tycker samma...
   Eller om de som tvingats betala svart för en bostadsadress för att få nyetableringsstöd och nu desperat söker arbete och bostad tycker samma...Eller om de vars barj skjuts sönde och samman i våra förorter tycker samma...Eller om de kvinnor som högljutt försöker påkalla Vänsterns stöd då de känner sig förtryckta och i våra förorter underställda Sharia lag snarare än svensk lag tycker samma....skulle kunna hålla på en stund...
   Men jag håller helt med Stefan i det faktum om att i fall vänstervridna, nIvister och faschister ogillar vad jag rtycker så är det inte för mig så stort problem utan snarare ett bevis på att jag tycker rätt då de är så verklighetsfrämmande och långt i från mina tankar. Till skillnad från dem inser jag att någon måste betala allt detta och att prioriteringar måste och kommer att göras vare sig man vill eller inte.

   Radera
 8. Vi är inte ett problem du ska bota.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det skriver han inte heller så du kan sluta tycka synd om dig själv.

   Radera
 9. Och hur ser C centralt på en syn som denna? Med den kunskap om Centerpartiet som jag har så luktar detta väldigt mycket som internutredning med påföljande avhopp och ev. medlemskap i SD som följd.

  Hur väl uppbackad är din syn hos resten av C?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du jobbar väl för Stasi så du får väl anmäla honom. En åsikt, en ledare, Heil Löfvén.

   Radera
 10. Verkligen smaklöst och obehagligt formulerat. Mvh, ännu en Uppsalabo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur skulle du beskriva situationen i Sverige då? Med handgranater som regnar i Malmö i sådan omfattning att Financial Times uppmärksammar det...

   Fallande skolresultat - i så stor omfattning att Sverige nu är sämre än England!?!

   30 skadade, 10 döda på 3 månader. BRÅ hävdar att våldet inte har ökat. Säg det till den 7-årige pojken i Husby som blev skjuten i gänguppgörelse eller den 4-åriga flickan i Göteborg som blev sprängd i småbitar. Fast, det är klart, båda var ju svartskallar, så du kanske inte räknar dem? Våldet i samhället har inte ökat... Eftersom statistiskt är det ingen skillnad om en människa blir mördad av sin psykiskt sjuka mor i en trasig familj eller om personen blir skjuten i gängkrig.

   En kompis till mig i Göteborg tycker att det är ok med gängkrigen. Så småningom kommer de att organisera upp sina gränser för narkotikahandeln och då blir det lugnt igen. Under tiden är det iaf ingen anständig (=vit, medelklass) människa som blir drabbad. Eller iaf väldigt få. Så få att man kan ta den kostnaden för nöjet att kunna köpa falafel mitt i natten av någon som tjänar 20 kr/timme.

   Radera
 11. Verkligen smaklöst och obehagligt formulerat. Mvh, ännu en Uppsalabo

  SvaraRadera
 12. Verkligen smaklöst och obehagligt formulerat. Mvh, ännu en Uppsalabo

  SvaraRadera
 13. Representerar detta Centerpartiets människosyn?

  SvaraRadera
 14. äntligen en politiker som vågar tala klarspråk o inte ge hela migrationsfrågan till SD. Migrationspolitiken är ett gigantiskt fiasko och allt annat är att skönmåla problematiken. Hur skall vi ge alla dessa mäniskor som är på flykt ett värdigt mottagande och ett anständigt liv? Integration är inte bara att anvisa en bostad, SFI och jobb sök. Vart skall pengarna till detta komma i ett land som redan har världens högsta skatter?

  SvaraRadera
 15. Jag vet inte om jag ska vara bedrövad över den här uppenbara fascismen, eller lättad över att de rätta färgerna träder fram istället för att gömmas bakom marknadsekonomiska floskler å de främlingsfientligas vägnar.

  Det är vidrigt i alla fall, det är en sak som är säkert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så det är vidrigt att beskriva de samhällsproblem som de facto existerar i i vårt samhälle? Problemet är inte Stefans inlägg problemet är och har ständigt varit ni politiskt korrekta som oupphörligt förhindrar saklig debatt i frågor rörande invandringen. Demokrati är ett effektivt styrelseskick just på grund av att problem får diskuteras så att nya lösningar kan hittas. Det ni politiskt korrekta gör är att förhindra debatt och därmed motverka det som gör demokrati effektivt. Därför blir det hela ofrivilligt komiskt när ni kallar Stefan för fascist. Det är ni som är antidemokraterna! Nu ligger SD på 25% och det är sannerligen er förtjänst. Grattis!

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Håller med föregående talare helt. Många av de röster SD får nu är ju röster FÖR demokratin. En demokrati som alliansen, sossarna och vänstern tillsammans med medierna har urholkat helt genom att utestänga ett av Sveriges största partier.

   Radera
 16. Obehagligt, omänskligt och otroligt korkat formulerat. Hoppas att Annie Lööf reagerar på detta. Du bör söka dig till ett annat parti.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror inte du kommer ha denna synpunkt närbild tagit över. Det blir konsekvensen om partierna inte gör nåt nu. Det blir snaskigt sen. Islam anser att vi västerlänningar är ovärdiga (kaffir) och en "cancer" i världen.

   Radera
 17. SPOT ON! och ni som kallar honom för en massa saker var har han fel då? Ni vet inget och kan inget så vara bara tysta!

  SvaraRadera
 18. Varför blir man kallad facist så fort man är kritisk till den misslyckade migrations politiken? Är jag rasist flör att jag ser kopplingar till det ökade våldet i tex Malmö med misslykad integration? Är jag rasist för att jag undrar över hur detta skall finansieras? Är jag rasist för att jag ifrågasätter? Frågan är väl hur vi tar hand om dessa mäsniskor som är på flykt och ger dom förutsättningar till ett värdigt liv. För att uppnå detta måste man väl kunna få ha en kritisk inställning till migrationspolitiken? Ni som kallar alla kritiska röster för facister o främmlingsfientliga, det är ni som göder SD. Det är ni som kväver den öppna debbatten där SD fått monopol.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såklart du är rasist. Alla som har mage att uttrycka en avvisande åsikt än den påbjudna åsiktskorridåren är definitionsmässigt (och slentrianmässigt) rasist nuförtiden. Med dagens definition är jag också tydligen en stolt rasist. (Suck!)

   Radera
  2. Det tysta kriget mellan negerbollar och chokladbollar brukar jag kalla det. Den ena gruppen säger negerboll för att det heter så, och den andra säger chokladbollar för att försöka lära den förra gruppen lite hyfs!
   Ingen av sidorna ger den andra en millimeter utrymme...
   Är jag pessimist om jag spår ett framtida inbördeskrig i landet?

   Radera
 19. Skönt att någon modig politiker från partierna som stöder december överenskommelsen vågar utrycka det som alla ser: Sverige som ett fredligt land med välstånd med sund ekonomi, är på väg att brytas sönder i alla avseenden med en extremistisk invandringspolitik. Modigt och bra skrivet Stefan, alla ser det men få vågar uttrycka det!

  SvaraRadera
 20. Men hallå alla ni som bär skyddslappar för ögonen. Han skriver ju dagens sanning vad som pågår och kommer att hända om inget görs. Eller bor ni alla i ett skyddsrum? Ser inte verkligheten eller ni kanske bor i ett sagoland, en drömvärld där Sverige är ju så fantastiskt. Det finns pengar det finns plats. Jo visst, vi har säkert allt och lite till så våra källor aldrig sinar. Äh, gå och göm er . Snart är det vi som får utvandra till ett annat land och hoppas vi får "tillbaka" den välfärd vi en gång hade och lugnet.

  SvaraRadera
 21. Detta evinnerliga ylande om fascism och rasism så fort någon tar upp ett uppenbart problem ...

  SvaraRadera
 22. debatten om migrationspolitiken känns lite som den västerländska tolkningen av dom tre aporna och dom mentala skygglappar och önsketänkande som många politiker har : att inte vilja se eller erkänna missförhållanden och faror med migrationen så som den fungerar idag.

  SvaraRadera
 23. Bra Stefan. Helt riktigt. Bra att du vågar öppna munnen och säga din mening. Många kommer säkert försöka tysta dig. Stå på dig! Vi är många som tycker som du!

  SvaraRadera
 24. Äntligen en politiker som vågar ta upp problem i dagsljus. Det lär ju inte finnas många som tycker att reformerna som tagits fram har lyckas nå väl. Hur ska detta land kunna "överleva" utan det blir kaos och inbördeskriget i framtiden om inte görs något nu!! Helst i går!! politikerna oavsett parti tillhörighet måste ta tag i allt nu så vi kan jobba oss tillbaka till ett friskare Sverige, för framtiden. Vad ska vi annars lämna över till våra efterkommande barn, barnbarn osv..??

  SvaraRadera
 25. Tråkigt nog måste man inse att Stefan's inlägg inte är helt fel. Integrationspolitiken är inte sund, vare sig i ett kort- eller lång-siktigt perspektiv. Det finns ju både "goda" och "onda" människor i Sverige - de goda förespråkar en fri invandring och de "onda" vill reglera detta. Om man leker med tanken att Migrationsverket skulle finansieras med frivilliga bidrag, inte skattemedel, så skulle de "goda" få bidra med så mycket de ville och Migrationsverket få anpassa invandringen till sin ekonomi. Först då kan vi få en bra bild av vad folket egentligen tycker i denna fråga.

  SvaraRadera
 26. Men kul att SD-svansen gillar det du gör i alla fall, Stefan. Du behöver inte vara orolig för att stöta dig med fascister efter vad det verkar, tvärt om. Alliansen sänkte skatteintäkterna med 140 miljarder årligen. Varför skyller du invandrare för att statsbudgeten inte går i hop? Det är ju alliansregeringen som plockat pengar ur alla de områden du räknar upp. Invandringen har inget med saken att göra, tvärt om tjänar ju Sverige på invandringen och BNP ökar pga den. Fult att sänka skatterna och sedan skylla på invandrare när tant Agda inte längre får den vård hon förtjänar. Det är ju Alliansens fel. Och SDs, för de stödde ju Alliansbudgetarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter hur lång tid beräknar du att Sverige tjänar på invandringen? Redan förra året kostade mottagande och etablering för nyanlända 25 miljarder, i år väntas det öka och prognosen för 2018 är 40 miljarder (enligt siffror från Migrationsverket). För ETABLERINGEN alltså. Om man då betänker att det sedan i snitt tar ca sju år för de bara runt 50% av alla invandrade att få ett riktigt jobb (ej typ Samhall), då får du gärna förklara hur vi tjänar på massinvadringen?

   Radera
  2. Vi har gått över break-even när det gäller flyktingarna från Balkan nyligen.

   Är Balkanflyktingarna representativa för dagens flyktinginvandring så tar det ungefär 20-25 år innan massflyktinginvandring går runt.

   Radera
 27. När man läser detta så tänds hoppet. Äntligen börjar politikerna vakna. Problemen har intagit så gigantiska proportioner så det kommer ta generationer att åtgärda. Det värsta är att den gemene svensken inte ser detta ännu, för de lever fortfarande i sin bubbla. Men hur kommer det att bli om 20 år när när dagen skolbarn är på arbetsmarknaden? T.o.m. Turkiet har gått om våra elever i PISA. Ska vi bara satsa på lågkvalificerade arbeten? Hur många arbeten av den typen ska vi ha? Finns det inte svaga svenskar som behöver dem? Var tar de lägre utbildade svenskarna vägen?
  Vi har ett ansvar, ansvar för de som har varit och de som komma skall. Och ni som dravlar om "fascism", VET ni verkligen vad ni talar om? Jag tror inte det, ni tror ni är så goda att ni kan stå på yttersta dagen och känna er förmätna, ni vidriga små kryp. Vakna upp och ta ert ansvar!

  SvaraRadera
 28. Är fosterbarnet könlöst med tanke på att du benämner fosterbarnet som hen? Ska det vara så svårt att skriva han eller hon. Vad är problemet?

  SvaraRadera
 29. Helt rätt analys Stefan!

  SvaraRadera
 30. Du skriver precis som en SD politiker och ändå företräder du ett extremt massinvandringsparti..Annie Lööf ville ju ha hit 30 miljoner nya (bidrags) invandrare..minst...varför hoppar du inte över till det enda parti som tycker som du själv?

  SvaraRadera
 31. Jag håller med dig Stefan. Den politik som majoriteten av riksdagspartierna håller vid är anpassad för betydligt lägre migrationsströmmar. Den är både kostsam och ohållbar i längden. Men ni i DÖ är bakbundna av en massa utopiska floskler om "alla människors lika värde".

  Den verklighet som DÖ politikerna lever i vill jag likna med "bullshit mountain", en fantasivärld omringad av statliga utredningar fyllda med floskler.

  Ni har hamnat på kollisionskurs med era väljare och det är därför ni behöver DÖ.

  SvaraRadera
 32. Det var säkert en intressant text, men jag slutade läsa när du flera gånger skrev att ni har en brynsten i familjen. Jag tar för givet att texten är skriven på svenska, inte på postmarxistiskt Newspeak där "hen" är en politisk markör som betyder någonting annat än brynsten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fortsätt läsa. Resten var bra! I detta fallet kanske han inte vill "outa" mer än nödvändigt. Privat är privat. Men jag håller med att hen är ofta onödigt nuförtiden (förutom till slåttern då).

   Radera
 33. Vi kan börja att gräva i vad som skapat så dålig stämning i samhället från början. Förklaringen är att riksdagen åter har släppt igenom en ekonomisk och finansiell politik som skapat en finansbubbla i svensk ekonomi igen. Människor som inte har kontroll över sina liv blir frustrerade och slutligen aggressiva.

  Vi hade 1990-talet saneringar och nu sväller bobubblan åter som om det inte fanns någon morgondag.

  Ingen har ansvar i detta land och det blir dess fall.

  Tacka Socialdemokraterna som reformerade landet till en monetaristisk ekonomi, tacka alliansen som krossade individens självägande och lämnade över friheten till bankoligarkerna.

  SvaraRadera
 34. hej
  vill bara tacka dig för en viktig post. vi behöver fler politiker som dig -vänd om centern! nu ska jag ta mig tid att läsa ledarposterna, eftersom du rekommenderade dem.

  SvaraRadera
 35. Den svenska samhällsdebatten är verkligen infantil ibland. Somliga verkar tro att rasism och fascism är synonymer med samma inbördes relation som stress och press.

  Fascism är ett sätt att organisera samhället och näringslivet; det är inte en synonym till rasism.

  Om det är några som ska lastas för _faktisk_ korporativism i Sverige, så är det Socialdemokraterna, bankirerna/industrialisterna Wallenberg, massmediefamiljen Bonnier, samt "den svenska modellens" parter, facken och arbetsgivarorganisationerna. Men denna korporativism är en helig svensk ko uppburen av hela det politiska spektrumet. Go figure.

  Så när vänstern och liberaler talar om fascism så menar de uppenbarligen något annat. Frågan är vad.

  SvaraRadera
 36. Jag har aldrig skuldbelagt enskilda människor som flyr till Sverige! Den kraftiga canceranalogin/jämförelsen syftar på att vi har stora problem inom t ex skola, arbetsmarknad och bostadsförsörjning och det måste lösas, annars växer problemen!

  Det är intressant att se hur de som vill ha statusQ eller som föraktar en öppen debatt, där konkreta förbättringsförslag kan bollas, spyr galla över att jag beskriver flera systemproblem som måste lösas. Suck. Det är tur att vi har Alice T, Anna D, Tove L m.fl!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stefan, det du skriver är självklarheter. Sverige har inte råd att ge allt till alla människor som söker sig hit lika lite som jag eller du kan hjälpa alla människor som är i nöd och har olika behov. Staten måste prioritera och balansera sina skatteintäkter mot de statliga utgifterna. Kravlös och nästan helt oreglerad migrationspolitik har lett oss till stor, utbredd kriminalitet i invandrartäta städer och kommuner, stor och utbredd arbetslöshet bland utrikesfödda, fler utanförskapsområden och stor otrygghet och misstro i samhället. Är folk blinda och döva för vad som händer i samhället så kan du inte skriva dem till rätta. De kommer att vakna inom 12-18 månader när statsfinanserna kraschar och de väsentliga samhällsfunktionerna säger ifrån och påtalar att de inte kommer kunna fullgöra sina åtaganden gentemot invånarna i landet. Då kommer alla förstå vad som hänt i Sverige. Tack för en välskriven artikel. Den pedagogiska jämförelse du gör med cancer är en illustrativ jämförelse som alla normalbegåvade förstår om de inte vill misstolka det med flit. Tack för att du förstår att din uppgift är att företräda och tillvarata dina väljares intressen snarare än att vinna popularitetstävlingar bland vänstermedia.

   Radera
  2. Hej Stefan!
   Din formulering är lite olycklig och läsare vill feltolka dig avsiktligt. Hoppas det rinner av dig!

   Det är intressant att du nämner bostäder.

   Driver sedan länge en blogg som och taggat ett antal inlägg med just bostadsbubbla/bostadsproblematiken kopplat till invandring. Välkommen att besöka!

   http://bobubbla.blogspot.se/search/label/INVANDRING

   Om det inte fungerar att klicka den länken gå till http://bobubbla.blogspot.se/ och välj taggen "invandring".

   Radera
  3. Du påminner om Centerpartiet på 30 talet när ni hade antisemitism inskrivet i partiprogrammet då var judarna cancer Goebbles gjorde filmen råttorna. Hade K .G Westman fått bestämma hade vi marscherat med Hitler. Det är ett dåligt språkbruk av dig.

   Radera
  4. Vill du ha en debatt använd rätt term blanda inte in diagnoser Cancer och till andra homofobi är ingen sjukdom fobi är en medicinsk term

   Radera
 37. Tack Stefan Hanna som skriver och berättar vad du tycker och tänker om den rådande situationen. Du är en av få politiker med integritet och mod som vågar berätta om det rådande ekonomiska läget och samhällsklimatet i Sverige. Om ett år kommer alla inse det du skriver idag. Det kommer betraktas som självklarheter det du skriver idag. Stå på dig

  SvaraRadera
 38. Efter att ha läst raden av förvirrade känsloyttringar i denna blogg kan man inte bli annat än bedrövad. Det finns allvarliga samhälleliga problem som är förknippade med den pågående massiva invandringen. Det är det som tas upp i bloggen. Att vuxna människor är så förbenat mentalt blockerade att de endast förmår att oja sig över budbäraren istället för att uppmärksamma budskapet det är helt otroligt.Än värre är att människor i denna intellektuellt handikappade kategori också lyckats förhindra en rationell diskussion i media och i riksdagen. Det har inneburit oerhörda samhälleliga förluster. Jag vill påminna om ett analogt historiskt fall fast inte av samma ekonomiska dimension, nämligen när KDS ledaren Alf Svensson ifrågasatte om inte det förekom att sjukskrivningsförmånerna missbrukades och att detta behövde utredas närmare. Vilket ramaskri det blev om att tänka en sådan hemsk tanke. Idag vet vi att ifrågasättandet var högst berättigat. Hur mycket förlorade samhället den gången på att emotionellt förvirrade förhindrat en förutsättningslös rationell analys? Det måste bli ett slut på att en rationell diskussion av allvarliga samhälleliga problem, likt cancer i en kropp, blockeras av en emotionellt styrd antiintellektuell mobb.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då kan man utrycka sig på ett klart sätt i själva sakfrågan istället för blanda in ord som kan kan påminna om historiens vingar Centerns förflutna. Det är poängen

   Radera
 39. Hej. Som svensk vill jag inte veta av reformer till min nackdel för att invandringen ska "fungera". De som kan kan svara med att lämna Sverige till länder som fortfarande inte har enorma problem till följd av invandringen från Afrika och mellanöstern.

  SvaraRadera
 40. I Sverige äger Ingvar Kamprad (IKEA) och Stefan Persson (H&M) ensamma mer än den hälften av befolkningen, dvs 2 personer har lika mycket pengar som nästan 5 miljoner andra Svenskar och ni har mage att skylla på invandrare som bara är fattiga människor från andra länder? Skäms!

  Det riktiga problemet i Sverige är inte invandringen utan de fruktansvärda orättvisor som finns där en liten superrik del av befolkningen tillåts sko sig på bekostnad av resten. När sparkade en invandrare någon arbetare sist? När flyttade någon invandrare en fabrik utomlands sist? Nä just det, det kan bara företagsägare göra. Vakna upp för fan och se var det verkliga problemet är någonstans. Låt inte miljardärer sitta och lura er att det är invandrarna som är problemet, när det helt uppenbart är de rika själva som är problemet.

  Var får Sverigedemokraterna alla sina partibidrag i från tror ni? De får mest i bidrag av alla partier, klart som fan de rika tycker att det är perfekt när det finns dumskallar som skyller på invandrare istället för på de som verkligen är problemet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grön avundsjuka verkar vara Din diagnos. Tror Du verkligen att den lindras om Du får avstå ytterligare av den i Ditt tycke snåla tilldelningen av kakan till en obestämt stort antal ej försörjningskapabla invandrare, varav en viss del är just inget annat än optimerande lycksökare. vem är det som är naiv?

   Radera
  2. Så hur ska vi beskatta tillgångarna då? Ta bort ränteavdragen, bilavdragen, rot och rut? Inför fastighetsskatt och höj den till 5% av marknadsvärdet?

   Det vore hederligare om dessa förslag (eller andra!) las fram så att folk fick rösta på dem.

   Problemet är att folk är så egoistiska att de inte skulle rösta på den politiken. Vad vi behöver är därför bättre människor! Och problemet med den ansatsen är att politik som kräver bättre människor för att fungera har en tendens att sluta i läger.

   Radera
  3. Men är du dum i huvudet på riktigt du anonyme här ovan. Föreslår du att arbetare ska slåss om smulorna när det är de som producerar allt. Har Ingvar Kamprad någonsin byggt i hop en möbel själv ens tror du? Klart vi ska ta pengarna från de som snor dem av oss, inte från människor som flyr i panik från IS och vars enda brott är att de flyr från krig. Vi konfiskerar Kamprad och Persons pengar i stället, för det är där det finns pengar och de har inte gjort ett skit för att förtjäna dem.

   Radera
  4. Varken Kamprad eller Persson har väl rånat dej på några pengar, kan garantera att det varit många sömnlösa nätter för både Kamprad och Persson innan det nått dit de är nu, Sverige har för få duktiga företagare, extremvänstern klarar vi oss däremot helt utan.....

   Radera
  5. Bara på skruvar o andra sidan blåser vi Kamprad om vi kan

   Radera
 41. Tack och lov att det finns medborgare som törs stå upp mot kommunistiska samhällsomstörtare.
  Löfven har ju fullständigt tappat kontrollen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommunisterna kallade mig borgerligt dekadent när jag satt 3 dagar hos KGB. SÄPO tyckte jag var Sovjet vänlig enligt min akt. Vad är anhängare till NSDAP ?

   Radera
 42. Något som är riktigt sjukt är att du slickar Annie Lööws rumphål. Du borde väl veta att Centern är ett antivitt parti, eller hur??? Således är dina ord bara tomma, eftersom du tillhör ett parti som just förespråkar sveriges undergång..M.v.h. Jesse

  SvaraRadera
 43. Rödmoset har hittat ett nytt ord då det gamla drunknade i inflation, facister lol. Snacka går men snacka så det går det går inte!

  SD störst så snart påbörjas städningen av Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska ni öppna interneringsläger ?

   Radera
 44. Hallå finns det några vuxna hemma? Så låg debatteknik att försöka kleta fasciststämpeln på Stefan Hanna. De debattörer som använder fascist i brist på argument visar i bästa fall upp sin barnsliga okunnighet och i sämsta fall sin egen oärlighet. Fascismen liksom dess ideologiska kusin kommunismen är bägge totalitära ideologier med målet ”allt inom staten”. Alltså så långt från Stefan Hannas liberala grundsyn man kan komma.

  Att Sveriges nuvarande flyktingpolitik är dysfunktionell och på grund av sin omfattning leder till oerhörda problem inom nästan alla andra områden såsom skola, bostäder, polis & rättsväsende, räddningstjänst, kort sagt inom hela välfärdssektorn är uppenbart. Trots detta väljer många godhetsivrare att blunda för problemen och barnsligt skrika fascist till alla som påtalar det uppenbara.

  Stefan Hanna agerar vuxet. Han gör en verklighetskontroll och konstaterar att trots alla goda intentioner och alla fina ord så ser verkligheten helt annorlunda ut. Han påtalar de katastrofala resultaten av nuvarande dysfunktionella integrationspolitik. För att problem ska kunna lösas måste de först uppmärksammas. Att som ett barn inte låtsas om problemen och fortsätta med nuvarande icke fungerande politik kommer att snabbt att rasera välfärdsstaten och omöjliggöra Sveriges förmåga att långsiktigt ha en generös flyktingpolitik anpassad till vår förmåga.

  Heder åt Stefan Hanna som är vuxen nog att ta sitt uppdrag som förtroendevald på allvar.

  SvaraRadera
 45. Bra jämförelse av Hanna. Det folk inte verkar förstå är att han inte jämför invandrare med cancer, utan att problemen av en dålig invandringspolitik sprider sig på samma sätt som cancer.
  /Mattias

  SvaraRadera
 46. Hej, ni som vill diskutera migrationspolitik, i kväll 20.30, följ bara länken, varmt välkomna, röst och chat går bra, och det är gratis. Mvh /Moderator.

  SvaraRadera
 47. Länken till debatt - 20.30 i kväll Måndag
  http://maps.secondlife.com/secondlife/Yadkin%20Valley/60/66/22

  SvaraRadera
 48. Vänstern visar tydligt vad som händer i ett trängt läge. Man struntar i sakargument och använder istället svordomar och kraftuttryck, i dessa fall fascist och reaktionär. Man går på känslor, "man måste vara snäll mot alla". Man missförstår vad som står, "så jag är cancer menar du". Man vill byta ämne, "men se på rika inovatörer, varför får inte alla deras pengar".

  Kul med ett rakt ärligt inlägg av Stefan och lika kul med den skrikande desperation som vänstern visar upp.

  SvaraRadera
 49. I huvudsak ett bra inlägg skrivet i viss affekt förvisso, men herregud vad tröttsamma reaktioner på temat -så kan man inte säga. fy skäms på er som dödar grundvalen för ett demokratiskt samtal och öppnar upp för en utomordentlig backlash. notera att våra problem gäller för hela europa mer eller mindre. vi kan som rika länder inte fortsätta på den här vägen utan att i grunden och drastiskt omforma våra samhällen

  SvaraRadera
 50. Mycket bra skrivet! håller fullkomligt med att Sverige är svårt sjukt vi måste stoppa invandringen och islam innan det är för sent. islam är en canser som breder ut sig i hela världen och till sist kommer att ta över vårt land. det är roligt och bra för Sverige att Center partiet nu har denna åsikt, Sverige lider av en all för stram vänster politik som behöver en mot pol nnan den leder oss till vår död. nej jag är inte facist jag är realist!

  SvaraRadera
 51. Det glädjer mig att många som skrivit kommentarer förstått vad jag skrivit och att jag inte på något sätt beskriver t ex flyktingar som problem. Det är den misslyckade politiken som är problemet och vi måste nå bred enighet om reformer som förhoppningsvis förbättrar situationen. Det brådskar. http://www.svt.se/nyheter/inrikes/radikalisering-i-fororter-drabbar-kvinnor-hart

  SvaraRadera
 52. https://runelanestrand.wordpress.com/2015/08/17/multikulturella-journalister/24 augusti 2015 14:18

  Sjukast av allt är nog den fisförnäma kultureliten och de multikulturella journalister som det finns en armada av i Sverige. De är ett skrupelfritt, hycklande släkte som bosätter sig i bostadsområden fjärran från invandrartäta förorter. I Danmark har man kartlagt dem och i Sverige bor de flesta på Södermalm i Stockholm.

  SvaraRadera
 53. ISLAM immigration is the problem, same everywhere it goes. In UK we have many Sikhs, Hindhu's who have all integrated just fine. Muslims however...........

  SvaraRadera
 54. Min make som är mycket smittades med tjocktarmscancer med får till andra delar av kroppen, han fick även 6 månader live. Gud, livet för familjen var en levande helvete med sorg i hjärtat, men idag jag skrika ut till världen att cannabisolja har rädda min man från att dö. Han är fortfarande lever och vi befinner oss i den 10: e månaderna. Gud är så stor att det troget.
  Tack vare Dr Rick Simpson som sålde Hampaolja för oss som vi använde för att bota min man.
  Än en gång vill jag tacka Dr Rick Simpson för hans underbara Hemp Oil vi är nu glada familj med min make tillbaka levande, stark och frisk. Du kan kontakta Dr.Rick Simpson på varje medicinsk fråga på sin e-post: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com för mer hjälp

  SvaraRadera
 55. TACK TO GREAT DR Sunny för att lösa mina problem är hans e-post (drsunnydsolution1@gmail.com
  Jag heter Miss Fatima, jag var gift med min man i 5 år vi bodde lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och älskar Hennes enda. Så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Australien för att se den andra kvinnan. Så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter min fars död så mannen som hon blev gift med behandlade inte henne bra, jag Och mina barn var så förvirrade och jag letade efter ett sätt att få min make hemma eftersom jag älskar och vårdar honom så mycket, så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna stavningskrock DR Sunny, vittnesmål Delas på internet av en dam och det imponerar på mig så mycket jag tycker också om att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så kontaktade jag honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal Från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde DR Sunny och han sa att dina problem har löst mitt barn. Så det var så jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR Sunny och jag kommer Även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom, hans email är) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Ännu är hans e-postadress (drsunnydsolution1@gmail.com)

  Han är specialiserad i den följande spellen.

  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.

  (2) om du alltid har dåliga drömmar

  (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.

  (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill vara rik.

  (7) Om du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du har blivit scammed och du vill återhämta dig förlorade pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja din man

  (12) om du vill ha dina önskemål.

  (13) Graviditet stava för att bli gravid baby

  (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsförhållandena och skilsmässa oavsett hur vilket stadium

  (15) Stoppa ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom (H I V), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner för befrielse för ditt barn eller dig själv.

  Återigen se till att du kontaktar honom om du har några problem han hjälper dig. Hans email adress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart ... eller ring eller whatsapp honom nummer +2348077620669

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter inte seriöst och verkar leda till dyra rådgivare som mest tänker på pengar.

   Radera
 56. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 57. Jag vill dela mitt vittnesbörd om hur jag kunde få tillbaka min man runt 19 december 2017 med hjälp av Dr Isikolo. Min man lämnade mig i över 1 år och gick vidare med en annan kvinna och jag kunde inte fortsätta med mitt liv på grund av den kärlek jag har för honom. Jag såg förra månaden ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolole hjälpa någon med kärleksspell, så jag tror aldrig på det utan bara måste pröva min tro som jag gjorde, och jag kontaktade honom på den här e-postadressen: drhaberlespelltemple@gmail.com eller isikolosolutionhome@gmail.com och han berättade för mig vad jag behöver göra , och efter 2 dagar fick jag ett samtal från min man som frågade mig att komma tillbaka till honom, det var som en dröm för mig, jag är så glad nu när vi är tillsammans igen. Tack till Dr Isikolo och jag kommer att rådgöra någon som behöver hjälp med att kontakta honom på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller SMS honom via Whats-app nummer: +2348133261196.

  SvaraRadera
 58. Hur jag fick min ex-man tillbaka ...........

  Jag heter Stephanie med namn. Greetings till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har avslagits av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en stavning på honom och han lämnade mig och barnet lidit. en dag när jag läste igenom webben såg jag ett inlägg om hur denna stavningskista på denna adress isikolosolutionhome@gmail.com, har hjälpt en kvinna att återvända till sin man och jag gav honom ett svar på sin adress och han berättade för mig att en kvinna hade en stavning på min man och han berättade för mig att han kommer att hjälpa mig och efter 36 timmar att jag kommer att få min man tillbaka. jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavaren har makt att få älskare tillbaka, bara 19 timmar efter att han ringde till att han har slutfört stava, min man ringde mig att han var trött på livet utan mig och hans barn, idag lever vi gärna, tack till Dr Isikolo, för jag är nu nöjd med min man ..... Hans email: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans whatsapp nummer: +2348133261196

  SvaraRadera
 59. Jag heter Harper från Sverige, jag var så kär i min pojkvän tills jag upptäckte att han fuskade på mig med en annan tjej från sitt jobb, jag blev skadad och hjärtat brutet när han kallade det slutade med mig, jag var känslomässigt nere så en dag jag surfar via internet såg jag flera poster om DR ADODO hur han hjälper människor att återställa sina äktenskap och förhållande så jag kontaktade honom omedelbart för att jag var så desperat, han svarade och berättade för mig vad jag behövde göra som jag gjorde utan att tveka så efter tre dagar ringde min pojkvän mig på telefonen och började be om ursäkt för allt han hade lagt igenom mig. Jag kan nu med glädje säga att jag är i ett förhållande för att Dr Adodo berättade för mig att min pojkvän inte kommer att leva någonsin igen och nu är han den enda han tycker om, så om du i samma situation rådgör, kontaktar du Adodo idag på hans email: Adodospelltemple eller ring honom på +1 661 704 3225

  SvaraRadera
 60. TACK TO DR ISIKOLO FÖR ATT HJÄLPA MIG SPARA MIN RELATIONSHIP. God dag, jag heter Birgitta och bor i Norge. Detta är en mycket lycklig dag i mitt liv med hjälp av Dr.Ere har givit mig genom att hjälpa mig att få min skilsmässa make tillbaka med sin magiska kraft och kärlek stava. Jag var gift i 5 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr ISIKOLO email (isikolosolutionhome@gmail.com) på internet om hur han hjälper så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han kommer att hjälpa mig med min situation och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. han började ber mig att förlåta honom att han är mycket ledsen för allt, jag blev verkligen förvånad och var också glad, så det var så jag förlåter honom och nu lever vi tillsammans lyckligt än någonsin tidigare och han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min nutid. Jag är verkligen nöjd med mitt äktenskap, vilken stor fest. tack DR ISIKOLO som hjälpt mycket, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller lägga till honom på whatsapp hans telefonnummer är +2348133261196.

  SvaraRadera
 61. Jag var mycket förvirrad när min älskare som jag giftes för 11 år sedan berättade för mig att hon behöver en skilsmässa helt enkelt för att hon blev kär i en kille som hon träffade i banken, tog alla sina tillhörigheter och lämnade mitt hus även när jag bad henne inte att gå men hon insisterade och lämnade. Det var inte lätt för mig, för jag var i smärta och kunde inte gå till jobbet eller ens äta, jag gjorde många undersökningar på Internet när jag kom över ett vackert vittnesbörd som folk delade om doktor UZOYA så jag kontaktade honom snabbt och berättade för honom min berättelse, jag visste aldrig att Dr Isikolo kunde vara så snäll, han berättade för mig att min älskare kommer tillbaka till mig inom 24 timmar och allt hände precis som han sa och då kom jag fram till att jag har hittat en gud på jorden och Jag fortsätter att vittna om honom tills Kristus kommer. Du kan kontakta honom om du behöver hjälp: [isikolosolutionhome@gmail.com] ELLER ring honom direkt på +2348133261196. tack så mycket Dr Isikolo.

  SvaraRadera
 62. Min pappa diagnosen prostatacancer marsch 2017 och sedan dess har vi gjort kemoterapi 3 gånger men cancer fortsätter att återvända. För några månader sedan hörde jag om cannabisolja och dess läkningseffekt och jag fick cannabisoljan från Australien på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och min far började omedelbart behandla cannabisoljan efter att ha använt cannabisoljan för behandling vid den föreskrivna tiden förskrivas av Rick Simpson, det var totalt botemedel och som jag skriver nu kan min far gå själv om sig själv utan stöd från någon och gå ut när som helst han väljer.

  Vänliga hälsningar,
  Vanessa Hellas

  SvaraRadera
 63. URGENT GENUINE LOVE-SPELL FÖR ATT FÅ DIN EX BOYFRIEND / FLICKA ELLER ÄGN / KVINNA BACK FAST.
  Jag har något att dela med dig !!! Det finns en stor glädje i mitt hjärta
  som jag vill dela med alla. Jag heter Caroline Webb från Förenta staterna. Jag hade ett missförstånd med min älskare förra året vilket ledde oss till
  bryta upp och han ville aldrig höra min röst igen. Han såg en vacker
  kvinna som han tycker är mer sötare än mig, men när tiden gick vidare, träffade jag gud Dr Lucky Han är en bra stavningskastare. Jag kontaktade honom via hans email och
  förklarade allt för honom. Han sa att jag inte skulle oroa mig, det min älskare
  kommer tillbaka till mig på hans knän ber om förlåtelse före 24
  timmar. Min största glädje är nu att han faktiskt kom tillbaka till mig och föll vidare
  hans knän ber om förlåtelse, och idag är vi glada och han botade också
  min systers bröstcancer. Har du några problem? oroa dig inte mer för
  Dr Isikolo kan ge varaktig spellösning till några problem: maila honom isikolosolutionhome@gmail.com eller på whatsapp +2348133261196

  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (3) Om du vill bli botad av hiv, cancer och andra sjukdomar.
  (4) Du vill vara rik.
  (5) Du vill att din man / fru ska vara din för evigt.
  (6) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (7) Om du gick för att bli gravid.

  whatsapp +2348133261196

  SvaraRadera
 64. Jag delar hemliga tårar när jag kommer ihåg hur min 7-åriga dotter frågar mig om hennes pappa kommer hem för månad som slutar familjen rundbordsmiddag på Grand-mums hus. Dess exakt två år övergav min man Anderson oss för en annan kvinna. Men jag lovade min dotter under sista Thanksgiving firandet att jag kommer att ge henne en oförglömlig present denna julhelgdag. Jag vet aldrig riktigt hur möjligt detta kommer att bli, för att min man tittar in i mina ögon och säger att det var över oss. han slutar hämta telefonsamtal och inga textmeddelanden. Jag älskar min man så mycket och för min dotters skull var redo att göra någonting för att få med sig mannen hemma. Jag vill inte svika min dotter. Jag berättade för min vän, hon introducerade mig till Dr.Oduduwa som också hjälpt henne att återställa äktenskapet kärlek och lita på med magisk kärlekspell charm. Jag tror aldrig på magi men jag har läst några kommentarer på nätet om spell-caster magics och Love-spells för att vinna tillbaka förlorad kärlek, jag gav det ett försök på grund av mitt fall behöver lösning. Jag skickar ett mailmeddelande till Oduduwa-e-postadressen som min vän gav mig (oduduwaspellcaster@protonmail.com). Tro mig, jag blev överraskad efter 2 dagars lunchdrömmar i luften, min man ringde mig på telefon att han är på väg hem, bara igår morgon kom min man knut på min dörr. det här är oförglömligt ögonblick i mitt liv och min dotter så bortglömd hoppa för att välkomna honom hemma. Jag använder detta medium för att tacka Dr.Oduduwa. Jag har en positiv uppfattning att detta kommer att hjälpa mina vänner här borta, som kan ha en slags liknande förhållningskris, få hjälp att återställa ditt äktenskapsförhållande. DrOduduwa en bra pappa med god förståelse i kommunikation, skicka Whatssap meddelande till oduduwa nummer: +2348109844548

  SvaraRadera
 65. Hälsningar till mina beloveth-tittare, jag vill dela med alla idag om hur Dr Isikolo, en stor stavningskastare, den allsmäktige skaparen tog min ex-man tillbaka, jag var så traumatiserad att han var ensam utan kropp för att stanna hos mig och att vara med mig, men jag var så lycklig en viss dag för att träffa den här kraftfulla stavaren Dr Isikolo Efter att ha berättat om min situation gjorde han allt mänskligt möjligt för att se att min man kom tillbaka till mig, och efter att ha kastat stavningen kom min man tillbaka till mig mindre än 24 timmar , och börja be mig om att han aldrig kommer att lämna mig igen, det var som en dröm för mig, men han kom tillbaka till mig och lovade att han inte kommer att lämna mig längre. En sak du måste veta är att det finns många kvinnor som kommer att gå till någon längd för att bryta ditt förhållande, jag vet att när du kontaktar Dr Isikolo idag kommer ditt hem att bli helt återställt, Dr Isikolo på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com hans Mobile whatsapp nummer +2348133261196

  SvaraRadera
 66. Min man som avstod från mig för 3 år sedan började ringa mig och ville att vi skulle komma tillbaka. Dr Isikolo kärleksspell gjorde min man att förena mig. När han kom tillbaka var han allt på mig och kysste och rubbar på mig och berättade för mig hur mycket han saknade mig och älskar mig, Dr Trust är spektakulärt för att reparera förhållandet! Hans arbete är underbart, jag är glad att låta er alla veta att den här stavningskanalen har makt att få älskare tillbaka. För att jag är nöjd med min man. Jag rekommenderar starkt denna tjänst för dem som har svårigheter att försöka återställa det där förhållandet. Han är den verkliga affären. Du kan nå Dr Isikolo hans kontaktuppgifter, se nedan:

  E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
  WhatsApp eller ring honom nu +2348133261196

  SvaraRadera
 67. Mijn zuster Outi Linda werd gediagnosticeerd met borstkanker en ze was op het punt van overlijden, met kanker van de borst in de laatste fase is ze nu weer levend en ze is nu zo gezond. Dankzij Rick Simpson-cannabisolie die we in Auatralia kochten bij: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com werd de cannabisolie binnen 3 maanden met succes gebruikt om de borstkanker van mijn zuster te genezen, zoals vermeld door Rick Simpson. Ik wil nogmaals Rick Simpson bedanken voor zijn geweldige cannabisolie. We zijn nu gelukkig gezin met mijn zus terug levend, sterk en gezond. neem contact met hem op voor uw eigen medicatie op: Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com

  Beste wensen,
  Outi Linda

  SvaraRadera
 68. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor ODUMODU tog tillbaka min man som skilde sig åt mig under ett bra år. Är ALENNA med namn från RUMÄNIEN. Trots att jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte räcka för att tacka doktor ODUMODU för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i ett år och har varit i smärtor och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade doktor ODUMODU. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor ODUMODU sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom ... Email: drodumodusolutions@gmail.com

  SvaraRadera
 69. Jag heter lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex make tillbaka med sin magiska och kärleksspell. jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Dr.semu-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att fixa relation.och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig glad i din relation.och hans också perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 VIN EX BACK
  3 FRUKTER AV WOMBEN
  4 PROMOTION SPELL
  5 SKYDDSPEL
  6 BUSINESS SPELL
  7 bra jobbspel
  8 LOTTERY SPELL och COURT CASE SPELL.

  SvaraRadera
 70. Jag heter Rinne och jag bor i Hessen Tyskland, jag har diagnostiserats med bröstcancer 7 månader sedan och jag har gjort kemokirurgi och jag var inte botad tills jag kom i kontakt med Rick Simpson email på Ricksimpsonmedicaloil@outlook.com och han sa att han kunde bota mig med cannabisolja, så jag beställer och det levererades till mig inom några dagar och jag började använda cannabisoljan för behandling och jag började märka förändringar för bättre inom 3 veckors användning. Efter 90 dagars behandling gick jag för att se min läkare, jag var suprise att se testresultatet att jag är fri från cancer. Jag är så glad idag och jag vill ha folk där ute för att veta att med denna Cannabisolja kan cancer botas och det kostar mindre än kirurgi.

  Vänliga hälsningar,
  Thomas Rinne

  SvaraRadera
 71. Jag har aldrig troende kärlek stavning tills jag träffade den här världens toppspellare. Han är verkligen kraftfull och kan hjälpa till med att stava för att ta tillbaka en gång bort. Dr Isikolo den stora stavningskastaren som återställer mitt liv tillbaka. Jag hade en kamp med min man i det förflutna vilket ledde till vår uppbrott. Jag försökte allt jag kunde för att få honom att komma tillbaka till mig men han vägrade och sa att det var över oss, en dag kom jag över ett vittnesbörd på internet om hur Dr Isikolo / använde sin stava för att återförena två älskare så jag bestämde mig för att kontakta Dr Isikolo via e-post och han försäkrade mig om att min man kommer tillbaka till mig inom 48 timmar efter att han har avslutat förberedelsen av den vita magiska stavningen. Jag är väldigt glad idag för att berätta för världen att Dr Isikolo verkligen är en man av hans ord eftersom min man kom tillbaka till mig och föll på knäna ber mig att förlåta honom och acceptera honom tillbaka. Har du ett problem kan du också kontakta Dr Isikolo idag via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com du kan ringa den stora Dr Isikolo hjälp WhatsApp nummer +2348133261196. Jag är så glad väldigt bra Kärlek och många välsignelser Tillbaka till mig igen! yahoo adress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp nummer + 2348133261196tänk så mycket Dr Isikolo.

  SvaraRadera
 72. jag kommer att älska att dela mitt vittnesbörd till dig alla människor i world.am sandra barfinder från England, jag blev gift med min

  make för ungefär 2 år sedan börjar vi ha problem hemma som vi slutar sova på samma säng och kämpar lite

  saker som han alltid kommer hem sent på kvällen, dricker för mycket och sover med andra kvinnor ut sidan. jag har aldrig älskat någon

  man i mitt liv, förutom honom. Han är min barns fader och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt

  tillsammans för att bli vad vi är och har idag. För en månad sedan bestämde han sig för att leva mig och barnet, vara ensamstående mamma

  var svår ibland och så jag har ingen till
  vända sig till och jag var hjärtadbruten. Jag ringde min mamma och förklara allt för henne, min mamma berättade om Dr SAHARAJA SID hur

  han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa, jag var förvånad över det eftersom de har varit utan varandra

  i tre och ett halvt år och det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varandra. Jag var riktad till Dr SHARAJA SID på

  hans email: sharajasid@gmail.com
  och förklara allt för honom, så han lovar mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en stavning och få saker att komma tillbaka till hur vi

  där så mycket kär igen och att det var en annan kvinnlig anda som styrde min man. Han sa till mig att min

  problemet kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa OK.Så han kastade en stava för mig och efter två dagar kom min kärlek

  tillbaka frågar mig att förlåta honom. Jag är så glad nu. så det var därför jag bestämde mig för att dela min erfarenhet med varje kropp som har

  en sådan problemkontakt Dr befriar den stora stavningskanalen på sin e-postadress: sharajasid@gmail.com eller text +19044478509


  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) om du alltid har dåliga drömmar
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man / fru för att vara
  din för alltid.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) Växtskydd
  (10) lotteri vinnande

  SvaraRadera