lördag 8 augusti 2015

Orgasmdagen

En dag för allt
Vilken typ av samhälle lever vi i om 20 år? Automatiseringen, den stenhårda globala konkurrensen, stora flyktingströmmar och klimatförändringar förändrar vår verklighet snabbt. Personligen tror jag att tjänstesamhället kommer att utvecklas enormt och positivt för de samhällen som bejakar den tillväxtmarknaden. Och via bl a Internet kommer vi att upplevelsekonsumera allt mer istället för att prylkonsumera. Det är spännande tider och den som har förmånen att leva om tjugo år kommer att få uppleva en verklighet som avviker mycket mot idag. Även om allt fortsatt handlar om att marknaden matchar behov och önskemål mot produkter och tjänster.

Sedan många år har företagsamma företagare skapat särskilda dagar för att stimulera handeln. Eller tror du att mors dag, fars dag, hysterin runt jul, påsk, halloween etc enbart handlar om att vi i religiös anda ska hedra våra föräldrar och påminnas om särskilda religösa tillfällen? Oavsett skäl så är det kul med lite olika teman året runt.

Idag är det tydligen orgasmens dag. Enligt ett reportage i UNT uppmanas vi att försöka fylla idag med så många orgasmer som möjligt. Uppmaningen påminner om Sokrates läror om att den som fyller livet med flest stunder av lycka vinner. Det är första gången jag uppfattat att denna orgasmens dag finns. Orgasmer tillhör de basbehov som de allra flesta människor ständigt försöker tillfredsställa. Och det finns gott om produkter och tjänster som ska hjälpa till att nå det positiva känslosvall som en orgasm representerar. Om 20 år kanske vi kan koppla upp oss på Internet, sätta på oss hjälmen som för oss in i en virtuell värld där man snabbt och flera gånger om dagen kan få orgasmer. Det kanske är toppen. Det blir i vart fall säker sex. I vart fall om man inte besöker allt för "konstiga" världar för att uppnå sitt mål. Storebror kan ju trots allt bevaka vad vi gör i en enorm utsträckning. Men visst kan det bli intressanta annonskampanjer i framtiden där olika former av orgasmer erbjuds. Undrar hur man kan reklamera om man inte får den känsla man anser att man köpte? Den "riktiga" världen kanske är den bästa trots allt, eller? Den världen där vi på riktigt kan röra varandra. Visst är det lite mysigt bland människor man gillar.
http://mobil.unt.se/uppland/uppsala/man-ska-se-till-att-fa-manga-orgasmer-idag-3832086.aspx
https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Orgasm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar