söndag 19 juli 2015

Vem är du?

Vem är du?
Personligt varumärke
Är du den du tycker att du är eller är du vad andra människor tycker att du är? Bryr du dig? Om du leker med tanken att du bryr dig, varför tror du det är skillnad mellan vem du tycker du är och vem andra tycker du är? Självklart skapar varje enskild människa sin egen uppfattning om andra människor. Och självklart är du både den du själv tycker att du är men också den som andra anser att du är.

Själv är jag en offentlig person. Många människor som inte känner mig eller ens har träffat mig har ändå uppfattningar om vem jag är. Tyvärr är mina möjligheter att få en chans att av egen kraft, i personliga möten, bygga människors förtroende begränsad. Som offentlig person och representant för samlade förslag om hur samhället bäst utvecklas har man gott om meningsmotståndare. Inte minst bland journalister. Självklart är en del av kampen om vilkas framtidsdrömmar som ska förverkligas att smutskasta dem man av olika skäl inte gillar. Det är intressant att tydligt se vilka medierna gillar och ogillar. Du tror väl inte för en sekund att det som rapporteras eller hur rubriker och bilder väljs görs objektivt?

Så hur försöker jag få fler av dem som tycker saker om mig att komma närmare att uppfatta den person jag tycker mig vara? Det är främst genom så många personliga möten jag orkar, på sociala medier, en egen Youtubekanal samt POD och genom att regelbundet blogga som jag hoppas att de som verkligen vill veta vem jag är kan komma närmare min självuppfattning. Fungerar det? Mycket bättre än om jag inte gjorde det! För mig är det viktigt att bidra till mångas bättre! Det får mig att bland annat känna mening.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar