lördag 2 september 2017

Fantastiska möjligheter

Mycket är möjligt
Idag fyller jag år. Det är nästan svårt att greppa att jag hunnit bli 53 år erfaren. Livet går enormt fort. Även om vi generellt har förmånen att leva allt längre i genomsnitt är livet kort. Det tycker i alla fall jag. Personligen försöker jag därför fylla livsresan med så mycket utveckling och upplevelser som möjligt. Under den resan försöker jag också vara i sammanhang som känns meningsfulla. En av mina viktigaste lärdomar hittills i livet är hur viktigt det är för det personliga välbefinnandet att det man gör känns meningsfullt. Förmånen att få vara en företrädare för ett stort antal människor, och kämpa för deras bättre framtid, känns enormt meningsfullt. Även rollen som pappa känns mycket meningsfull, viktig och fantastiskt givande. Jag är väldigt tacksam för att mitt liv hittills varit fyllt av massor av utveckling, upplevelser, kärlek och meningsfullhet. Det är fantastiskt att få åldras! Och det går allt fortare att klippa håret. Att inte få uppleva ytterligare ett år i livet skulle vara tråkigt.

Livet är ett enormt smörgåsbord för oss som haft förmånen att födas i Sverige. Eller för alla invandrare som haft förmånen att bli en del av vårt samhällsbygge. Jordmånen för att Sverige återigen ska kunna toppa rankinglistor över världens mest framgångsrika samhällen, för det stora flertalet invånare, finns. Vi behöver bara lösa de problem vi har och förstärka de möjligheter som finns för att lyckas. Det är "bara" en ledningsfråga. Vi kan och jag är övertygad om att vi är många som gärna vill att Sverige ska fortsätta att vara ett av världens mest positiva samhällen att ha som levnadsbas i.
https://sweden.se/
https://si.se/verksamhetsomraden/sverigebilden-utomlands/
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sverigebilden_utomlands
https://sv.wikipedia.org/wiki/Sverige
https://www.uppsala.se/
https://sv.wikipedia.org/wiki/Uppsala
Dagens kalkon
De som klagar på konstverket med en böjd flaggstång. Kont är konst. Om den inte är förtryckande eller nedsättande har jag inte problem med att lite skattepengar går till att finansiera konstens kreativa bidrag till vår samhällsutveckling. En böjd flaggstång med en svenska flagga på är dessutom ett i tiden relevant konstverk. Sverige tappar steg för steg i välståndsligan bland världens länder. Problemen i våra utanförskapsområden och den ökande gängkriminaliteten är nya problem som måste lösas. Flaggan kan definitivt få ett nytt konstverk där den är på en rak hundrametersflaggstång om tjugo år. För det krävs dock handlingskraft och många reformer! Men det går, tro aldrig något annat.
http://www.expressen.se/kultur/ar-den-slaknade-flaggstangen-ett-plagiat/

Dagens stjärna
Ulf Kristersson. Han är välutbildad, trevlig och erfaren. Jag tror att han kan bli en utmärkt partiledare som kan vägleda minst M mot en politisk agenda som fungerar, om han blir vald. För att mota vänsterkrafter och isolationistiska nationalromantiker från inflytande är det bra med ett stabilt M.
http://www.expressen.se/ledare/karin-pihl/splittringen-i-m-handlar-om-strategi-inte-politik/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar