onsdag 28 januari 2015

Grattis!

Älskade dotter
Idag fyller Isabelle 6 år. Tiden går så fort! Det känns som igår när hon föddes på Akademiska sjukhuset. Redan från början var det en nyfiken och glad ny människa som kommit till jorden. Jag är jätteglad för att just jag fått möjligheten att vara hennes pappa. Ikväll blir det dans : ). Grattis Isabelle!

Äntligen debatt
Självklart ska politiken särskilt debattera mycket och öppet om de stora samhällsutmaningarna och möjligheterna. I den bästa av världar pratar politikerna tidigt om dessa frågor och inte efter att folket, debattörer på nätet och journalister gjort det under lång tid. Politiken måste vara relevant och då måste man både vara tidig med att se de stora utmaningarna men också tidigt aktivt delta i samhällsdebatter runt dessa. Politiken har varit urusel på att öppet och konstruktivt debattera migrations och integrationsfrågor. Nu börjar dock KD, M och FP äntligen att komma med förbättringsförslag som kan debatteras så att bättre vägar framåt till sist kan få majoritet. Och rättigheter MÅSTE matchas mot skyldigheter! Inget annat är hållbart!
http://mobil.unt.se/start/fp-vill-skarpa-krav-pa-invandrare-3572678.aspx

Noshörning
Det blir intressant att följa om UNTs ledare nu gör FP ledaren Jan Björklund till månadens noshörning! Nu måste väl t o m en FP ledare anses ha gått över deras ideologiska gräns, eller? Eftersom jag fick deras fina utmärkelse tidigare måste det väl bli så ; )


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar