söndag 29 oktober 2023

Utvisa

Återvinn Sveriges positiva rykte

Sverige behöver på många sätt städas upp på lagliga grunder. Internationella överenskommelser, baserade på generella humanitära grunder, är det dock hög tid att strunta i kopplat till grovt kriminella icke svenska medborgare. Personer som av egen vilja begått grova brott. Varför ska det svenska folket acceptera att landets resurser i allt större utsträckning finansierar dyra fängelser och andra förvaringslösningar för icke medborgare? Varför ska svenska folket acceptera att återkommande utsättas av grovt kriminella utan rätt att vara i Sverige? Varför ska svenska folket tillåta att en icke svensk återkommande tillåts bränna en helig skrift och kraftigt försämrar svenskarnas trygghet och internationella affärsmöjligheter? Det är korkat. Tänka sig att en del ledande sverigedemokrater försvarade delar av denna dumhet. 

SVT bjuder nedan på ett reportage om den icke svenske medborgaren som återkommande bränt koraner. Utvisa honom! Han har av egen vilja valt att göra som han gjort och tycker själv därför inte att han kan utvisas. Med den logiken, och om det accepteras, kan alla med utvisningsbeslut till muslimska länder bara bränna en koran och sedan anses omöjliga att utvisa. Skicka ut honom nu!

https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/koranbrannaren-salwan-momika-efter-okade-terrorhotet-inte-mitt-fel

Moder Svea är idag full av självskadebeteenden. Nedan reportage vittnar om några exempel. Varför ska vi laglydiga invånare behöva utsättas för liknande människor? Vi har tillräckliga problem med kriminella människor med rätt att vara här för att ”öppna våra hjärtan” för fler. Det minsta vi borde göra är att till exempel göra upp med landet Sudan om att vi skickar icke svenska grovt kriminella till fängelser där. 

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/tre-av-fyra-som-domts-till-utvisning-till-syrien-ar-kvar-i-sverige--bsx2gs

I nedan SVT-reportage beskrivs vidriga exempel som inte ”bara” handlar om hur vi slänger bort enorma pengar på misslyckade åtgärder. Reportaget beskriver hur illa det svenska systemet för utvisning sköts. Skulle israelerna klara av att vara så här odugliga på att straffa människor? Israelerna som använder ”preemptive strikes” och dödar dem de anser vara fiender utan att begränsas av sina landsgränser. Att de som styr den israeliska staten nu bombar ihjäl massor av oskyldiga människor är något annat. Ordspråket ”öga för öga, tand för tand” kan man förstå. Typ ”öga för öga mot en skyldig och nio oskyldigas ögon” är dock inte ok. Det vittnar om en syn på sin egen upphöjdhet som bara kan betraktas som besvärande. Med det sagt, icke svenska medborgare som begår grova brott ska omgående skickas ut ur landet. Läs nedan SVT reportage och ta del av ett oacceptabelt exempel.

Han är ett av 73 fall som SVT Nyheter Skåne granskat. Granskningen visar att nästan tre av fyra som dömts till utvisning till Syrien sedan 2016 är kvar i Sverige efter avtjänat straff.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/domdes-for-grova-valdtakter-i-malmo-2017-var-utvisad-i-fyra-dagar--owdzvm

Det är hög tid att börja städa upp Sverige ordentligt om vi ska kunna återvinna vårt tidigare globalt mycket positiva rykte. Rött kort och utvisning till alla som själva förtjänat det! Det är en av många nödvändiga åtgärder för att vi som är lojala mot konceptet Sverige ska återvinna vårt tidigare positiva rykte, och stor respekt, runt om i världen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar