onsdag 26 november 2014

Noshörningsjakt

Oj. Oj. Oj. Nu är de rättänkande untarna igång igen. Visst är det intressant att de med ideologiska och religiösa skygglappar representerar den enda sanningen. Och det enda rätta sättet att förhålla sig till samhällets utmaningar.... Det är pinsamt att UNTs ledare håller en så intellektuellt låg nivå. Särskilt pinsamt att de inte, som t ex DN, kan vara mer nyanserade i sin verklighetsbeskrivning och sitt tänkande om framtiden.Självgod inskränkthet

UNT själva, och de experter de hänvisar till, fortsätter att tala om "invandring" istället för som jag vill att tala om invandringens olika delar. Det är en enorm skillnad mellan t ex en expertinvandrad arbetare, som direkt går in i sysselsättning, och en anhöriginvandrad, som ofta har en lång och krånglig väg mot självförsörjning. Det är också pinsamt att en akademiker på universitetet anser att det saknas vetenskapligt stöd för att invandringen är en "dålig affär". Men UNT och vetenskapsmannen får gärna tala om var jag kan finna det vetenskapliga stödet för att en kraftig invandring av flyktingar, anhöriga till flyktingar, ensamkommande barn och fattiga EU-migranter i kombination med världens mest generösa sociala stödsystem visat sig socialt och ekonomiskt hållbart. Det är pinsamt att kalla det tyckande mot den hemska Hanna som UNT för fram för "hårt motstånd". Det är fjäderlätt motstånd.Föraktfullt mot utrotningshotade

UNTs ledare förärar mig idag med en noshörningstitel. Jag antar att utmärkelsen ska ses som förolämpande. Tråkigt att UNTs demokratisnäva ledare förknippar ett utrotningshotat mäktigt djur som noshörningen med något negativt. Men liknelsen mellan mig och en noshörning kanske inte är så dålig ur ett demokratiskt perspektiv. Politiker med civilkurage och som vågar att öppet, konstruktivt och respektfullt debattera de stora samhällsutmaningarna är oroande få! Kanske inte så konstigt eftersom många är karriärpolitiker och då ska man minimera riskerna att göra "fel" på bekostnad av att göra mer "rätt". UNT påstår att en centerpartist aktiv nationellt anser att det jag tycker är tveksamt.... Hur kan det vara tveksamt att konstatera att integrationspolitiken är misslyckad? Hur kan det vara tveksamt att konstatera att om självförsörjningsgraden bland våra alla varianter av invandrade är låg blir det med nuvarande situation mycket svårt att upprätthålla vårt generösa välfärdssystem. UNT försöker som tjuvjägare utrota utrotningshotade liv. Jag tänker inte låta bli att ta ansvar för att Uppsalas och Sveriges invånare även i framtiden ska ha ett högt välstånd!

http://www.unt.se/public/img/3153609/1125155926/4083720?height=1000Upp med verkligheten på bordet

Nu är det dags att objektivt beskriva hur dagens Sverige ser ut demografiskt. Självförsörjningsgraden i olika delar av landet. Demografin i olika delar av landet. Demografin kopplad till studieresultat. Demografin kopplad till försörjningsstöd. Demografin kopplat till asylärenden och dem som beviljats asyl. Demografin kopplad till fattiga EU-migranter. Demografin kopplad till brottsstatistiken. Arbetstillfällenas tillväxt inom näringslivet m m. För att få till en hållbar migrations och integrationspolitik krävs att fler ledande politiker får klart för sig hur verkligheten redan idag ser ut!Visst är det intressant att en tidning som kallar sig anständig ostraffat, gång efter gång, kan få använda sig av påhopp på en folkrepresentant där jag liknas med diktatorer och kallas galen. Pinsamt. Lägg ner UNTs ledarredaktion. Den är värdelös och vårt närsamhälle utvecklas positivare om den helt förnyas. UNTs nya ledning kan förhoppningsvis göra processen snabb. Flytta ledarredaktionens fysiska placering till Norrköping eller köp in ledarskribenter som är frilansare!

1 kommentar:

  1. Ah fan ... är ju rätt nyhittad hit och har sagt att du verkar vettig, men får du ett sådant 'pris' så är det ju en bekräftelse.

    'Köksbordsrasismen' är ohyggligt stor, mycket högre än vad SDs opinionssiffror visar. Gemensamt för medelsvensson som kan diskutera men ännu inte bytt till SD är "jamen, nu bara MÅSTE man väl fatta eller plocka fram det där esset (som antas finnas i rockärmen sedan några år)"

    SvaraRadera