måndag 15 september 2014

Sammanbrott

Är ensam stark?
Är det bättre för Katalonien att vara ett eget land och slippa ta hand om det ekonomiskt svagare södra Spanien? Är det bättre för Skottland att bryta sig loss från Storbritannien när man ändå kan ingå i EU? Varför ska Skåne vara med i Sverige när Stockholm och Uppsala dragit ordentligt åt vänster? Ja vi får se hur det går med Skottland och dess folk. Blir dom friare och mer framgångsrika om de slipper det ok som vissa tycks tycka att kopplingen till Storbritannien representerar.
http://www.dn.se/kultur-noje/musik/hon-hoppas-att-skottland-blir-en-forebild/

Ny upplevelse
Jag gillar att lära nytt och nya upplevelser. Nu får jag tyvärr chansen att uppleva oppositionspolitik. Tänk att det finns så många okloka Uppsalabor? Tråkigt. Nu kommer dom, och tyvärr vi andra oxå, få kära sig hur fort man kan förstöra vår ekonomi. C i Uppsala ska göra vad vi kan för att kommunen ska utvecklas så positivt som möjligt under den gropiga ökenvandring som nu inleds.
http://www.unt.se/uppland/uppsala/maktskifte-i-uppsala-3360331.aspx

P.S under valanalyssnacket tyckte de allra flesta att alla etablerade partier måste förbättra integrationsarbetet mycket om inte SD ska bli ännu starkare 2018. Hallå!!?? Hur svårt kan det vara att fatta det? Centerpartiet i Uppsala driver redan förslagen för bättre integrationspolitik! Snart kopierar förhoppningsvis andra oss.

2 kommentarer:

 1. Stefan, Snälla jag röstade på er i alla 3 val. Ge INGET till Löfven!! Snälla hälsa Annie det. Om ni spelar korten rätt nu så är vänstern död för evigt efter 2018!

  STÅ UPP FÖR DEN FRIA MARKNADEN OCH DET FRIA SAMHÄLLET!!

  Vilket betyder INGA SOCIALISTER!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lugn, C kommer alltid att kämpa för ett fritt och företagsamt samhälle.

   Radera