söndag 7 september 2014

C möjligheter och lös problem

Bra USA!
Äntligen! Människorna som leder och ingår i IS är inga som fredligt och demokratiskt försöker hitta förhandlingslösningar på upplevda problem. Mycket bra att USA nu anfaller dessa mycket mörka krafter. USA har också ett moraliskt ansvar att stötta civilbefolkningen i området då Busch Jr utan övrigt stöd från världssamfundet anföll diktatorn Saddam.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19490758.ab
http://www.dn.se/ledare/huvudledare/is-blodiga-spar/

Medmänskligt och ekonomiskt nödvändigt
Oavsett vad UNTs ledare och andra påstår så måste integrationen av flyktinginvandrade kraftigt förbättras. Både för att mycket bättre stötta dessa människor att snabbare komma in i vårt närsamhälle och bidra till dess positiva utveckling samt för att inte vår ekonomi ska krascha. C i Uppsala satsar ytterligare 129,2 miljoner på att stärka Uppsalas integrationsarbete under åren 2015-2018. 80 miljoner extra till elever i skolan med stort behov av stärkt stöd. Det tjänar alla barn på! 48 miljoner extra till förenings och idrottsrörelsen under samma tidsperiod. Det tjänar alla på! Om vi inte kraftigt förbättrar integrationen dömer vi många människor till livslångt utanförskap, vår ekonomi kraschar och den sociala oron kommer att kraftigt öka i vårt närsamhälle. För att kraftigt förbättra integrationsarbetet krävs, utöver C i Uppsalas satsningar på 129,2 miljoner, också lagändringar som ger kommunerna mer rättigheter att kräva motprestationer kopplat till försörjningsstöd. Alla som inte klassats som så skadade att de inte kan arbeta ska erbjudas ett jobb. Kommunen ska vara skyldig att få fram dessa jobb som inte konkurrerar ut "riktiga" jobb.

DNs ledarredaktion efterlyser integrationspolitik!
Som tur är finns fortfarande några ledarredaktioner som håller hög kvalitet och som ser verkligheten som den är. Till skillnad från UNTs ledare håller DNs ledare med C i Uppsala! En fortsatt generös flyktingpolitik måste matchas med en kraftigt förbättrad integrationspolitik. Allt annat är idiotiskt och leder oss annars mot mycket stora problem. C i Uppsala har lösningsförslag! C våra integrationsfilmer på Youtube (sök på UppsalaCentern)! För Uppsalabornas skull, och för alla flyktingar vi hjälper i Sveriges skull, hoppas jag C i Uppsala får ett starkt folkligt stöd. Då talar Uppsalaborna ett tydligt språk! "Vi vill ha en generös flyktingpolitik MEN integrationspolitiken måste bli MYCKET bättre än nu". C i Uppsala har förslagen och vi har finansierat det kommunen själv kan göra idag. De andra partierna har INGA särskilda förslag som förbättrar integrationen! SD är inte ens på banan eftersom deras lösning är att helt stoppa invandringen och gärna sätta alla utomeuropeiska invandrare i fängelse....
http://www.dn.se/ledare/signerat/integrationspolitiken-lever-farligt-med-lofven/
http://www.dn.se/ledare/huvudledare/satt-fart-pa-valspurten/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar