onsdag 10 september 2014

Annie Lööf

Markkänning
Vi människor lär oss och mognar olika fort. Det är självklart väldigt svårt och krävande att gå från en rätt tunn erfarenhetsbakgrund till att både bli partiledare och minister. Annie Lööfs träning inför framtidens ledande utmaningar har varit och är utmanande. Samtidigt är träningen i två mycket krävande och utsatta roller.

Under de senaste veckorna är jag imponerad av Annie Lööfs insatser. Hon har äntligen lämnat att nästan enbart tala övergripande och visionärt. Nu är det mer markkänsla, konkreta budskap och hon visar att hon är minst lika påläst som övriga partiledare. Bra! I ett jordnära parti där vi uppskattar närodlad politik som bygger på tydliga verklighetsbeskrivningar och framtidstro är det viktigt att politikens företrädare talar tydligt och konkret. Samtidigt viktigt att ha visioner kopplat till vad politiken syftar att föra oss till för framtid. De visionerna har Centerpartiet.

"Stureplans centern" är en bra intern "think-tank" och blåslampa i vissa frågor men det är inte en framgångsväg att deras idéer blir partiets idéer genom att de operativt i partiets verksamhet får för stort inflytande. Bra Annie! Hoppas de senaste veckornas kampanjande och duktiga prestationer ger bra resultat bland svenskarna. Då utvecklas Sverige betydligt bättre. Särskilt viktigt att vi slipper en kraftig vänstersväng i Sverige. Om det händer går vi en mörk framtid till mötes. Nu är det bara att fortsätta att kampanja sömnlöst för att slippa en hotande kraftig vänstersväng mot mörker och elände. Utan ett framgångsrikt näringsliv finns inget generellt välstånd. Utan ett framgångsrikt näringsliv finns inget ekonomiskt utrymme för ett positivt miljö och klimatförbättringsarbete. Utan ett framgångsrikt näringsliv runt om i vårt stora land avvecklas ort efter ort. Rösta på Centerpartiet, det parti som har den bästa politiken för ett väl fungerande näringsliv. Ett näringsliv som utgör hela basen för att vi ska ha råd med skola, omsorg, vård m.m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar