onsdag 30 juli 2014

SD och Fi lika vilseledande

Omskolning av män
Värst av alla män är den medelålders och vita mannen. Så är det för det har kommunistiska och manshatande Fi-anhängare bestämt. Idag har SvD en mycket bra ledare som beskriver hur orimligt andra partier förhåller sig till SDs och Fis enkla problemformuleringar och deras förslag på lösningar.

Invandringen är nödvändig och önskvärd för att Sveriges välstånd ska fortsätta långsiktigt. Samtidigt finns stora utmaningar och problem kopplade till det stora antalet flyktinginvandrade och de anhöriga till alla som fått asyl som kommit och kommer till Sverige. Det ser och tycker väldigt många svenskar. Om SD får framstå som det enda parti som ser utmaningarna och problemen så vinner dom och endast dom i styrka. Det är helt i onödan eftersom problemlösning borde ligga högst upp på alla partiers agenda. Då kan man inte blunda eller välja att kopplat till en av de svåraste frågorna endast sopa utmaningarna under mattan. Det samma gäller jämställdheten.

Självklart ska jämställdheten fortsätta att stärkas. Självklart måste och vill i vart fall Centerpartiet  t ex att kvinnor inte strukturellt ska få lägre ersättningar för liknande jobb än män. Men varför tillåts Fi sätta jämställdhetsagendan? Varför tillåts de ösa på med sina sjuka förslag på lösningar och våldsamt ofinansierade reformer utan frontalangrepp från övriga? Ja, ja jag vet att frontalangrepp bara ger dem utrymme men när så pass många svenskar verkar gå vilse anser jag att kampen om vem som har rätt förbättringsförslag måste tas tydligare. Då räcker det t ex inte med mantrat fler jobb, jobb och jobb för att lösa integrationsproblemen. T ex integrationsproblemen måste mötas med en rad reformer och åtgärder. Och Fi vill sätta oss män i omskolningsprogram!!!!??? Vad väntar vi på?  Läs gärna bifogad SvD ledare, den är läsvärd. Den avslutas med följande ord: "Lösningen på de utmaningar som dessa radikala partier adresserar kan inte vara att stoppa invandringen, tvångsomskola män eller inkvotera kvinnor. Även om det skulle förändra det statistiska utfallet."
http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/jimmie-akesson-och-gudrun-schyman_3784716.svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar