onsdag 2 juli 2014

Invandringens fel

SDs enkla budskap
Är allt hemskt som händer i Sverige invandrarnas fel? Är det bara problem kopplat till invandringen av framförallt flyktingar? Självklart inte. Det är inte speciellt intressant att lyssna på Jimmy Åkesson då han har så enkla och ständigt upprepade budskap. Visst ska budskap som ska dunkas in upprepas och åter upprepas men för alla oss som förstår att världen inte är så enkel som SD försöker beskriva den blir hans tal ointressant. Den enda lösningen på det Åkesson och SD beskriver som huvudproblemet är att stänga gränserna. Inskränkt, främlingsfientligt och välståndsfientligt. Samtidigt viktigt att lyssna och begrunda vad de säger. De attraherar många invånare idag. Inte minst invandrade invånare. Det finns stora utmaningar kopplade till att Sverige har varit och är Europas generösaste flyktingmottagarland. Det måste vi förstå och problemen måste lösas. Bara så kan man minska stödet till ett destruktivt parti.

2 kommentarer:

 1. Du som är en man med erfarenhet och visioner borde inse att om man fyller på med som i år 80.000 asylsökande så får det stora kostnader och konsekvenser. Det är ditt och andras tigande som är det största problemet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tiger inte! Om du läser mina blogginlägg om invandring och integration kan du tydligt ta del av alla mina förslag på hur integrationen kraftigt kan förbättras. Den måste förbättras! Annars utvecklas inte Sverige socialt hållbart! : )
   Stefan

   Radera