torsdag 27 januari 2011

Att bjuda på sig själv

Igår träffades vi igen. En grupp som träffats regelbundet under många år. En grupp med individer som gjort väldigt mycket ansvarsfullt under de senaste tjugo åren. Och? säger du kanske, vem gör inte det under tjugo år? I denna grupp ingår många personer som sedan länge jobbar allt för mycket och som fått stora ledarskapsuppdrag. I gruppen finns egenföretagare, f.d ministrar, statssekreterare, koncernchefer för storföretag, fackpamp och många fler som ger mycket av sig själv för att det skall bli så bra som möjligt för många. Det är ett härligt gäng och det är väldigt trevligt och givande att träffas. Igår var alla med! Det har inte varit ofta. Att alla kunde delta denna gång måste vara kopplat till att jag blivit rikskändis..... eller vad tror du?

Vågar du bjuda på dig själv? Har du några forum där du känner dig trygg att tala om personliga och yrkesrelaterade utmaningar? Jag känner mig väldigt privilegierad att ha möjligheten att lite då och då få träffa ett antal vänner där jag känner att vi kan tala om allt utan att det läcker utanför gruppen.

Ett stort tack till värden för mötet och ett stort tack till alla i gruppen som bjuder på sig själva när vi träffas och ger möjlighet till intressanta och utvecklande samtal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar