söndag 3 september 2023

SD myggor

Det är inte bara myggor som ständigt sticker

Det är väldigt irriterande med alla myggor som nu plågar oss. Miljöpartister gillar det säkert, alla ska med. Personligen kan jag bara beklaga att flyttfåglarna dragit innan denna invasion av låt oss klassa dem som ryska myggor plågar oss. Ja, ja, har vi inte otur så dör vi inte av ett eller 46 myggbett. 

I Uppsala fortsätter SD att ge ”myggbett efter myggbett” på den politik som Utvecklingspartiet demokraterna driver. Och de upprepar gång efter gång sin ”okunskap”, sina lögner, om att Uppsala kommun bestämmer om kollektivtrafiken. Region Uppsala är ansvariga för kollektivtrafiken, ingen annan. Det går att både skratta och gråta över detta. Gråta då oklokt många röstar på detta välprogrammerade missnöjesparti. Skratta över att de inte ens förstått att det är Region Uppsala som ansvarar för kollektivtrafiken i Uppsala stad. Och i Region Uppsala styr Moderaterna, Centerpartiet, Kristdemokraterna och Liberalerna med stöd av Sverigedemokraterna. Det enda parti av ovan som är konsekventa med sitt stöd till spårvägsgalenskap är Liberalerna. Samtliga de övriga partierna spelar ett dubbelspel som det är intressant att konstatera att inga lokala medier avslöjar. Behovet av grävande journalistik i Uppsala är tydligt stort. Trist med tanke på Uppsalas imponerande akademiska nivå. 

Sjukt att inte alla partier förstår att det kraftigt ändrade investeringsklimatet borde leda till omprövning av deras tidigare beslut. Region Uppsala och Uppsala kommun har inte under de kommande åren råd att betala över 3 procents ränta på minst 12 miljarder kronor för något som tidigast behövs på 2040-talet. Längre bussar räcker för att lösa uppgifterna under många kommande år. UPs politiska program, och UPs prioriterade vallöften framgår tydligt på partiets hemsida:

www.Updem.se

Nedan ett SVT reportage om mygginvasionen. Det är skönt att de är borta snart. 

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lista-darfor-invaderar-myggorna-just-nu




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar