söndag 10 juli 2011

Naturkraft

There is a saying that some see when they belive and others see when they believe. Who do you believe get the most correct view of life?

Morgonen startade 07:20 och rätt nära därpå en underbar promenad på Råö i Halland. Det vackra havet, vindhärjade träd och buskar, gäss, hägrar, svanar, svalor, kor, sol, en lätt vindbris och mycket annat underbart som naturen bjuder på. Underbart och en fantastisk kontrast till innerstadsliv i en svensk storstad. Det är underbart med kontraster och med naturens kraft!

Kontrasterna till innerstadens liv blev inte mindre påtaglig när vi sedan gav oss ut och fiskade. Sakta åkte vi ut mot havet med kapten Kent för att efter en kvart komma ut till öppet hav. Precis innan vi kom till det öppna havet kunde vi njuta av att se en fiskljuse som byggt ett bo på en lanterna. Runt om kring oss var det massor av svanar. Havet glittrade och solen gav ett bländande sken från havets ljumna vatten. Vi var på väg mot makrillsfiske. Innan vi begav oss mot hamn lyckades vi inte bara fånga makrill, min son lyckades också fånga en stor näbbgädda. Livets kontraster är underbara och både makrillarna och näbbgäddan var fantastiskt goda. Inte minst tack vare Anders utmärkta kryddning. Livet är underbart. Det är helt klart att naturkrafterna är enorma och inte minst viktiga för att ge oss människor den energi som vi bygger våra liv runt. Håller du med?

P.S Anders och Philips underbara gitarruppträdanden och sång bidrar också till underbara upplevelser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar