lördag 7 september 2024

Hur gör Sverige

Utvisar Sverige skyndsamt grova brottslingar?

Prat, prat och prat löser inga problem. Problemlösning kräver handlingskraft och ofta mod. Sveriges kamp för ett tryggare samhälle kräver mycket handlingskraft och mod! Mer handlingskraft och mod än vad den SD-stöttade regeringen uppvisar. Det är hög tid att omgående utvisa icke svenska medborgare som döms för grova brott. Helst direkt utvisning till de länder de kommer ifrån. När det inte går är det hög tid att göra som allt fler Europeiska länder, göra fängelseavtal med ett billigt land dit de dömda utlänningarna skickas. Icke svensk medborgare —> begår grovt brott —> blir dömd —> skicka till fängelse i till exempel Rwanda —> skicka till landet de ursprungligen kommer ifrån. Dessa länder, som erbjuds värdefulla arbetsuppgifter, huserar även asylsökanden under utredningsperioden. Ett utmärkt praktiskt biståndskoncept till fattiga länder. Och en bra metod för att kraftigt minska antalet ekonomiska ”flyktingar” som försöker utnyttja asylrätten. Att hantera dessa ärenden som hittills är inte hållbart om vi vill att Sverige ska vara ett socialt-, ekologiskt- och ekonomiskt hållbart välfärdssamhälle.

Tyskland återupptog på fredagen utvisningar till Afghanistan när 28 afghaner som dömts för brott i Tyskland skickades tillbaka till Afghanistan.”

https://sverigesradio.se/artikel/tyskland-aterupptar-utvisning-av-domda-afghaner

https://www.bbc.com/pidgin/articles/c0331088pm0o.amp

Utvisningar,  storstädning av HVB- och SiS-bristerna och stärkta praktiska gymnasieprogram leder till ett tryggt Sverige inom femton år. Börja nu herr Kristersson! När? Nu! När? Nu! Nu! Nu!

Storbritannien och Danmark visar vägen. Allt fler Europeiska länder är på gång både med asylprövning från tredje land samt fängelsestraff i tredje land.

https://www.riksdagen.se/sv/dokument-och-lagar/dokument/interpellation/danmarks-atgarder-mot-gangkriminaliteten_h910437/

https://www.ui.se/utrikesmagasinet/analyser/2024/maj/ny-trend-skicka-migranter-till-tredje-land/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar