fredag 23 september 2011

Hårt arbete för allas bättre

Upp 06:00 efter några få timmars sömn. Tidig frukost och sedan stämmoförhandlingar hela dagen blandat med partiledarval och avtackning av Maud Olofsson. Stämningen är hög och det är imponerande att känna allas engagemang. Många beslut känns som mycket värdefulla för att Centerpartiet skall kunna bidra till en ännu bättre hållbar tillväxtväg framåt. Maud Olofsson var väldigt rörd och jag tyckte att det var tydligt att hon inte kände sig mogen att lämna sitt uppdrag. Annie Lööf darrar inte för uppgiften utan verkar orädd och beslutsam vilja göra stor nytta för att Sveriges medborgare skall få det bättre och att Centerpartiet skall få ett starkare folkligt stöd för den väg vi kämpar för.

Det är imponerande hur hårt arbete det är på en riksstämma. Möten, möten och möten. Stämmopresentationer och beslutsfattande runt förslag som både förberetts av partistyrelse och av kommittéer med stämmoombud. Det är också imonerande att uppleva hur duktiga de som leder förhandlingarna är på att just leda mötena.

Det råder inget tvivel om att Centerpartiet har bäst politik för att svenska företag skall kunna utvecklas bättre. Att vi bygger vår tillväxt på ett hållbart sätt. Att vi försvarar den personliga integriteten och att vi skapar ett skattefinansierat välfärdssamhälle som erbjuder bättre kvalitet och mångfaldsalternativ. Om du inte redan är Centerpartist, vad väntar du på?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar