tisdag 6 mars 2012

Sjuk Nya Moderaterna

Värdefullt att påminnas om huvudsaker och bisaker
För första gången på länge har jag varit lite sjuk. En kraftig förkylning eller någon mindre flunsa utan feber. Jag kan dock åter konstatera hur lätt det är att ta hälsan för given. Jag kan också konstatera hur mycket man vill bli frisk när man har oturen att bli sjuk. Vissa drabbas värre än andra men jag tror det flesta i sjukdommars tillstånd skulle ge väldigt mycket för att bli friska. Det är verkligen härligt att vara frisk. Jag hoppas att jag är helt återställd inom kort så att jag kan börja träna igen.

Allas parti
Det är verkligen kul att läsa Fredrik Reinfeldts debattartikel i DN idag. Några av mina reflektioner är:
- Det är verkligen ett enastående ansiktslyft M genomför. Man, eller Reinfeldt+Borg vill inte längre vara ett parti för en viss målgrupp i Sverige. Man har helt enkelt en så bra ledning och ett så bra program att det passar för alla väljare. Man vill att alla väljare skall välja M.
- Programmet skall nu, precis som hos övriga partier, uppdateras och enligt plan skall 900.000 svenskar få vara med och säga sitt. Det skall bli intressant att se hur ett program som skall passa alla kommer att se ut.
- Alla kanske skulle tjäna på om partierna tillsammans handlade upp två folkundersökningar som sedan låg till grund för uppdaterad politik. Då skulle alla få chansen till en gemensam bild av hur ett genomsnitt av det svenska folket ser på olika frågor och sedan får väljarna ta ställning till hur de olika partierna löser de stora samhällsproblemen. Vilka är dina reflektioner efter att du läst Reinfeldts artikel?
http://www.dn.se/debatt/sa-ska-vi-fornya-och-utveckla-var-politik-infor-valet-2014

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar