torsdag 1 juli 2021

Politiskt skapad underklass

Underklassbygget

Vare sig ”gammelsvenskar” eller ”nysvenskar” som jobbar hårt som företagare eller anställda, i högskattelandet Sverige, kommer att acceptera fortsatt höga bidragsnivåer till vuxna som år efter år inte bidrar till finansieringen av våra gemensamma system. Det är både ekonomiskt ohållbart och orättvist. Trots dessa enorma kostnader som skattebetalarna får finansiera växer sig ändå utanförskapsproblemen större. Under Fredrik Reinfeldt, M, gjorde Alliansen 2011 en mycket oklok migrationsöverenskommelse med MP. Priset för den överenskommelsen, och att V, C och MP starkt får påverka migrationspolitiken, har redan skapat en stor underklass i Sverige. Då ska man inte glömma bort att vi redan hade misslyckats med integrationspolitiken redan innan 2011. Det vittnar inte minst alla gäng och skjutningar om de senaste åren. Många av dem som skjutit och som skjutits är födda i Sverige. 

Alice Teodorescu skriver klokt i Expressen nedan. Hon har dock fel om att Sverige ”Står vi på tröskeln till en ny slags klassamhälle”. Vi är redan innanför tröskeln! 

Länge påstods det att den svenska välfärden inte skulle klara sig utan migration, numera är frågeställningen snarare hur samma välfärd ska klara sig när så många utrikes födda aldrig kommer i arbete. Man ska inte underskatta vad detta glapp - mellan vad som utlovades och vad som de facto blev – skapar för strömningar i opinionen.”

Genom framväxten av en etnifierad underklass har en ny sorts konflikter etablerats. Eller nygammal om man så vill. Aporofobia - fattigdomsavsky - är i sig ett lika gammalt fenomen som mänskligheten. I alla samhällen har den funnits som ett element, rädslan för den resurslösa medmänniskan. En sådan människa utgör, som en följd av sina bristande resurser, ett potentiellt problem. När denna människa kommer utifrån, och dessutom gör anspråk på det gemensamma, riskerar den att upplevas som ett hot mot majoriteten.”

Sverige har en av Europas största sysselsättningsklyftor mellan inrikes och utrikes födda. I fjol försörjdes 790 242 så kallade helårspersoner mellan 20 och 64 år genom olika sorters bidrag. Det motsvarar att över 13 procent av den vuxna befolkningen i arbetsför ålder inte försörjer sig själv.”

Det är en alarmerande uppgång som kommer att få konsekvenser för alla andra budgetmässigt stora politikområden inom ramen för välfärdens kärna. Frågan handlar således inte enbart om integration ur ett individperspektiv utan minst lika mycket om hur den svenska ekonomin kommer att utvecklas post-corona.”

Om inget drastiskt görs, och om Cortinas tes om fattigdomsförakt stämmer, står vi på tröskeln till ett nytt slags klassamhälle som i sig knappast lär minska den invandringskritiska opinionen, snarare tvärtom.”

https://www.expressen.se/ledare/alice-teodorescu/sverige-star-pa-troskeln-till-ett-nytt-klassamhalle/

Den vansinniga migrationspolitiken och obefintliga integrationspolitiken har också gjort Sverige mycket otryggare än innan 2011. Bawar Ismail, GP, skriver läsvärt om hur usel riksdagen är på att skydda sina invånare från livsfarliga människor. Svenska naivister klassar honom säkerligen som fascist...

”Det är ett katastrofalt misslyckande för lagstiftarna som inte reagerade i rätt tid och ett svidande nederlag för svenskt rättsväsende som inte skipat rättvisa. Det är därför IS-kvinnorna i de kurdiska fånglägren är ”jätteglada”. De är i god tro om att de med högsta sannolikhet kommer få strosa runt fritt på våra gator.”

”IS-kvinnorna tror att de ska komma hem. Men något hem får inte vänta dem här i Sverige. För att kompensera Sveriges misslyckande med att ställa återvändare inför rätta måste strategin nu snabbt skifta till att ständigt påminna dessa individer om att rättvisan kommer att komma ikapp dem en vacker dag. Barnen måste omhändertas direkt. Deras liv och hälsa ska inte längre ligga i händerna på föräldrar som aktivt lämnade det trygga livet i Sverige, med alla de livsmöjligheter som finns här, för att mörda, våldta och förslava människor i ett krig långt, långt borta.”

En ny regering måste också göra det möjligt att enklare utvisa hot mot rikets säkerhet. Det får inte stanna vid icke-medborgare, utan det måste även vara möjligt att återkalla svenskt medborgarskap för individer som begått allvarliga brott eller haft samröre med terrororganisationer. Ingen återvändare bör få kunna sova lugnt om nätterna här.”

https://www.gp.se/ledare/is-kvinnornas-glädje-avslöjar-sveriges-misslyckande-1.50096463

Huvudskälet till varför Sverige behöver en ny regering för landet är att MP, V och C har en migrationspolitik som leder oss i fördärvet. Kanske är det den vansinniga migrationspolitiken som gjort C till ett stödhjul till S. Liberalerna har äntligen efter Sabunis tillträde insett att Sveriges migrationspolitik måste verklighetsanpassas. Till en verklig mycket negativ utveckling i Sverige. Sabuni fortsätter att kräva att C ska bekänna färg och erkänna att de stöttar samma regeringsunderlag som V. Hur många skor Lööf än säger att hon ska äta går det inte att tro på henne. Nu försöker C dessutom skylla skobudskapet på en tidigare medarbetare. Vad säger Lööf i nedan intervju?

https://m.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1DVS7rk-mr97FVVzQnBmGABNDgAEzqmMONNVa1WBUJ0zHZ7u7QU5MZys0&v=mTrmHngSY6g&feature=youtu.be

Modet på en polis i Biskopsgården, Göteborg, är ännu ett tydligt exempel på hur misslyckat Sverige styrts sedan 2011. All kärlek till den mördade polisens nära och kära! En polis med uppgift att säkra en trygg tillvaro för alla i Sverige, självklart inklusive alla nyligen invandrade. 

Sverige måste senast den 11/9 2022 få en regering som inte skyller problemen på invandrare utan som reformerar migrationspolitiken så att den blir hållbar och som kraftigt växlar upp inkluderingspolitiken. I Uppsala kommer de som röstar på Utvecklingspartiet demokraterna att få företrädare för invånarna som kommer att stärka attraktionen i vårt gemensamma lokalsamhälle. Nationellt måste särskilt M och S ta ett gemensamt ansvar för att se till invånarnas bästa och sluta med maktspel som gör att vi inte driver en bättre och hållbar nationell politik. Otryggheten och den kraftigt ökade andelen icke självförsörjande vuxna i Sverige är helt skapat av en ansvarslös nationell politik. Sverige har redan fått en procentuellt stor underklass. Varav många med en mycket annorlunda kulturell bakgrund än den svenska. Skapad av många av dagens riksdagspartier. Återigen vill jag betona att alla laglydiga invandrare inte ska lastas för åratal av uselt politiskt ledarskap. Det är de partier som misskött sig, och avsaknaden av nödvändiga reformer inom migrations- och integrationspolitiken, som ska stå i centrum. Ansvaret vilar helt på Sveriges riksdag. Även om Utvecklingspartiet demokraterna är ett regionalt och kommunalt Uppsalaparti kommer vi tydligt göra vår röst hörd för att riksdagen ska skärpa sig! Deras oförmåga att leda landet klokt drabbar oss ute i den svenska verkligheten. Mer eller mindre. Mest dem som lever i allt fler och mer befolkade utanförskapsområden. Och nu den mördade polisens anhöriga, vänner och kollegor. Du som kan, rösta på Utvecklingspartiet demokraterna år 2022! Du kommer inte ångra dig! 

https://www.gp.se/nyheter/göteborg/polis-skjuten-till-döds-i-biskopsgården-1.50427132



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar