lördag 29 augusti 2020

Miljömedvetenheten hög

Allt har sin tid
Miljöfrågorna är starka i Sverige. Vi är väldigt många som tar dem på största allvar och som vill bidra till en hållbar värld. Särskilt stjärnor som Svante Axelsson har bidragit till att skapa en stark vilja och goda motiv för att arbeta miljö- och klimatsmartare. Väldigt många av riksdagens partier tar miljö- och klimatfrågorna på allvar. När det blivit så har ett parti som Miljöpartiet gjort den nytta de kan. När de måste gå till orimliga överdrifter för att bräcka alla andra partier som också tar miljö- och klimatfrågorna på allvar blir de irrelevanta för alla utom några få miljö- och klimatfanatiker. Som tur är har vi få sådana fanatiker i Sverige. Väldigt många invånare inser också att Sveriges befolkning i princip har 0 påverkan på jordens klimat. Våra företag har lite mer påverkan, men om vi inkluderar alternativperspektivet är de i princip också 0. Det vill säga om inte svenska produkter på en konkurrensutsatt marknad säljs så säljs någon konkurrents jämförbara produkter. 

Inom Miljö- och klimatpolitiken anser jag att Miljöpartiet tidigare spelat en positiv roll. Inom migrationspolitiken har de bara gjort skada. Och trots sin naiva och samhällsförstörande migrationspolitik har de inte vunnit några röster. Många av våra invandrare röstar på andra vänsteralternativ. Allt för få av våra invandrare har förstått att vänstern inte bär på en för dem långsiktigt positiv integrationspolitik. För dem som bara vill flytta hem till sitt ursprungsland igen är det ett litet problem. För alla andra är den misslyckade integrationspolitiken ett stort problem som smittar av sig i generationer. Ett intressant perspektiv kopplat till migrationsfrågan är också att bland andra Hans Rosling ansåg att även ur ett miljöperspektiv var det klokare att Sverige hjälpte många i närområden till sina hemländer än att försöka hjälpa fler än vi klarar av att integrera i Sverige. MP bär en stor skuld för att Sverige spårat ur kopplat till migrations- och integrationspolitiken. Jag delar helt Expressens ledares synpunkter att de borde visa respekt för det svenska folket och avgå ur Sveriges regering. Isabella Lövin kanske inte tyckte det var roligt längre när hon inte kunde flyga massivt runt om i världen och tro att hon gjort stor nytta. Eller så inser hon att MPs migrationspolitik är vansinnig. Inte minst på TV4 Nyhetsmorgon den 27/8 sa både Tomas Bodström (tidigare S justitieminister) och Per Slingman (tidigare M ”spindoctor”) att deras regeringar har en stor skuld för alla dagens allvarligare integrationsproblem. Slingman talade om ”en bomb” om vi nu inte löser problemen... Många anser att ”bomben” redan briserar dagligen. Inte minst kravallerna i Malmö igår, i natt, vittnar om hur illa det blivit i Sverige. Oavsett hennes skäl att avgå borde hela MP avgå. De kloka individer som faktiskt finns kopplade till MP kan med fördel välja andra partier att kämpa inom. 

"Nästan dagligen passeras nya gränser. Under tisdagen kidnappades och misshandlades en skolanställd vid Lövgärdesskolan i Göteborg på vägen hem från sitt jobb. Från Angered har det också rapporterats om vägspärrar som ett kriminellt nätverk har satt upp i syfte att kontrollera bilar. Till de senaste dagarnas chockerande nyhetsskörd kan också läggas tortyr och våldtäkt av två tonårspojkar på en kyrkogård i Solna samt en dödsskjutning i centrala Lidingö."


"Bara 13 procent av befolkningen tycker att Sverige är på väg åt rätt håll. Pessimismen är rekordstor. Det är mot den bakgrunden som man ska se Miljöpartiets kris. De gröna är mentalt någon helt annanstans än den stora majoriteten av väljarna. De är i osynk med samtiden och de förväntningar som finns på att regeringen ska börja ta ansvar för tillståndet i landet."


"Den rödgröna regeringen uppträder inte ens som en regering längre. De grälar öppet, driver helt olika linjer och underkänner varandras utspel. Det ena språkröret, Isabella Lövin, har dragit slutsatsen att det är dags att lämna politiken." 


Titta gärna på Viktor Barth-Krons video nedan om att Miljöpartiet är ett parti som inte är uppbyggt för att vara i annan politisk maktställning än i opposition. Ack så viktig.

https://www.expressen.se/tv/politik/veckan-med-viktor/det-var-ingen-ensam-galning-det-var-hela-miljopartiet/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar