tisdag 9 januari 2024

Sexkriminella

Utvisa 
Alla kriminella som inte är medborgare ska skyndsamt utvisas. Grova brottslingar utan ett enda undantag. Det är väl ett rimligt krav på dem som kommer på besök och får stanna hos oss? Om de får veta att det är så, som i de flesta andra länder, förebygger det sannolikt många brott. Fängelsestraffen kan med fördel avtjänas i Rwanda så hjälper vi det landets folk med tjänsteintäkter. Rwanda är landet Storbritanniens regering vill skicka alla asylsökande till. Så det är väl ett väl fungerande afrikanskt land? Även om det inte är det finns sannolikt andra länder som kan vara intresserade av liknande jobbmöjligheter.

I bästa fall leder nu Tidöavtalet till att dumheterna som hindrat utvisningar av grovt kriminella upphör. Nedan exempel är ett exempel på hur det inte får vara. Det egna ansvaret för människor som begår grova brott måste vara stort och rimligt att de får ta riskabla konsekvenser av sitt handlande. Rumänien är en del av EU…

Högsta domstolen ansåg att han riskerade att utsättas för förföljelse om han skickades tillbaka till Rumänien. Efter åtta år, 2013, dömdes han i sin frånvaro för barnvåldtäkt. Den rumänska domstolen utfärdade ett straff om sex års fängelse och begärde honom överlämnad. Han uppehöll sig då i Paris, varför franska myndigheter lämnade ut honom. Men redan 2017 flydde han hemlandet igen. Gregorian Bivolaru är sedan tidigare efterlyst i Finland, där han anklagas för människohandel.”

Åtminstone yrkeskriminella och grova brottslingar utan medborgarskap ska utvisas. Om deras hemländer inte tar emot dem får vi lämna tillbaka dem med fallskärm. Jag är lite ironisk som upplysning till dem som inte förstår det. Om vi leker med tanken att du av snällhet släpper in en okänd i ditt hem. Du ger hen sovplats och mat. Hen tackar med att stjäla era smycken och din bevakningskamera ställde det utom rimligtvtvivel. Låter du hen bo kvar? 

Sverige måste återupprätta den trygghet som rådde på 70- och 80-talet. Det är inte ”bara” viktigt för vår trygghet. Det är viktigt för att inte äventyra vår demokrati. I takt med otrygghet och kriminalitet tror allt fler att auktoritära krafter bär på lösningarna. Ett demokratiskt och rättvist samhälle byggt på jämlikhet inför lagarna kan också stämma i bäcken och upprätta ordning. Det är mycket bättre än alternativen.

Med ovan sagt kan man önska att även grova brottslingar som är svenska medborgare också kan få avtjäna sin fängelsetid utanför våra gränser. Varför inte till Rwanda så de får lära sig att uppskatta det unika Sveriges på andra sätt än att vara kriminell och kraftigt ekonomiskt och känslomässigt belasta laglydiga invånare. Varför inte göra ett försök med ”The Queen of trash”. Och varför tillåts grova brottslingar att lätt byta namn? ”Bella Nilsson” idag Fariba Vancor och kanske något nytt imorgon… Och bolaget ”Think Pink” har bytt namn till ”Witch Hunt international”… Porrklubbar och sopverksamhet finns garanterat även i Rwanda så hon kan säkert göra omstart där efter ”Bellaförsöket”? Kan vi inte betrakta försöket som en statlig utredning… Jag är återigen lite ironisk för dig som gärna vill missförstå. 

Det är viktigt att vi är tydliga mot nya invånare från andra samhällen utanför Sverige. I Sverige gäller svenska lagar alla jämlikt. Inga undantag. Och begår du brott och döms utvisas du, utan undantag. Om du inte accepterar våra jämlika lagar har du inget här att göra. Och är det en osäker tillvaro varifrån du kommer, du har dig själv att skylla. Det egna ansvaret måste alltid vara stort.

Enligt nedan artikel är riskerna nu stora att olaglig sexhandel ökar i Sverige när rumäner och bulgarer friare får resa inom EU. Jag fattar inte den praktiska skillnaden mot förr då Sverige länge drabbats av tiggare, prostituerade och tjuvar på mer eller mindre påtvingade besök från dessa länder. Organiserade brottsgrupper utnyttjar unga fattiga kvinnor inom prostitution. Som tur är blir polisens underrättelsetjänst allt skickligare i takt med att de lär sig i kriget mot organiserad brottslighet. Då kan myndigheten ändå agera framöver vid misstankar om brott. Och naivister kan informeras om att människohandeln generellt inkluderar många som anger asylskäl. Tro inte att många klarar av att ta sig hela vägen till Sverige utan att dra på sig och sin familj stora skulder till grupper som tveklöst definieras som organiserade brottslingar.

Den sista mars i år får Schengen två nya medlemmar: Rumänien och Bulgarien. Därmed kan rumänska och bulgariska medborgare resa in i 27 europeiska länder via flyg utan att behöva visa ID-handlingar.”


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar