måndag 15 mars 2021

Häxdryck som försvagar Sverige

Naivisters, tokliberalers och kommunisters invandringspolitik

Människor som lever under slavliknande villkor i Sverige är väldigt konkreta exempel på hur illa det blir när Centerpartiets nyliberala politik sakpolitiskt sammanfaller med Vänsterpartiets och Miljöpartiets politik. Att de tre partierna har olika sakpolitiska skäl till sitt stöd till den ansvarslösa migrationspolitiken, en mycket liberal invandringspolitik, blir i verkligheten för oss invånare ointressant. Det har blivit en destruktiv häxdryck. Nyliberalerna vill ha öppna gränser och billig arbetskraft. Vänstern vill ha röstboskap. Miljöpartiet vill ha öppna gränser. Sveriges kraftigt växande utanförskapsproblem eskalerade när den dåvarande Alliansen gjorde en migrationspolitisk uppgörelse med Miljöpartiet år 2011. Det är många av riksdagens partier som bär ansvaret för hur socialt- och ekonomiskt ohållbart Sverige utvecklats sedan dess. Det är historia. Nu måste vi ändra på detta och åter bygga ett starkt generellt välståndssamhälle i denna del av världen. Det går men enbart om vi får stopp på galenskaperna inom migrationspolitiken och en mycket offensivare integrationspolitik. Nu ska vi fokusera på att bryta segregationen och mycket bättre inkludera alla människor som i dagens Sverige lever i utanförskap. Det går, men bara om vi inte fyller på med allt fler människor som står långt ifrån de krav som ställs på den lagliga svenska arbetsmarknaden!

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-och-mp-overens-om-migrationspolitiken

Även innan Coronapandemin hade Sverige ett växande utanförskap med allt fler långtidsarbetslösa invånare. Redan innan pandemin hade vi allt fler grova brott och en växande organiserad brottslighet i Sverige. Redan innan pandemin hade vi växande utanförskapsområden och ökande segregation. Redan innan pandemin hade vi många människor som fått utvisningsbeslut men som lever olagligt kvar i Sverige. Redan innan pandemin hade vi många som lever i Sverige utan att myndigheterna vet att de lever här. Särskilt bland dem som lever här olagligt och "hemligt" är levnadsvillkoren vidriga. Många av dessa personer har lurats hit på grund av Sveriges ansvarslösa regelverk kopplade till arbetskraftsinvandring. Tror du att det är stor risk för att dessa tusentals människor utnyttjas av oseriösa människor? Tror du att det är stor risk att de tvingas begå brott för att försörja sig? Tills Sverige kraftigt vänt denna negativa utveckling måste enbart de som trovärdigt kommer att vara långsiktigt självförsörjande få invandra till landet. Hur kan det vara svårt att förstå? Det är humanism på hemmaplan! Nu måste vi städa upp på hemmaplan och mycket bättre än hittills lyckas integrera alla som har rätt att vara i Sverige och som kommit hit de senaste tjugo åren.  

https://youtu.be/_2Hab8Dv-0M

Nedan bifogad POD, från Kvartal, är värd att lyssna på om du vill besvära dig med att försöka förstå hur vidrigt snett svensk ansvarslös migrationspolitik och misslyckad integrationspolitik slår mot enskilda människor i Sverige. Många i Sverige vill gärna se oss som en humanitär stormakt. Det är klokt att städa upp hemma innan man sätter sig på så "höga hästar". Den ansvarslösa migrationspolitiken i Sverige är orättvis, utsätter människor för fruktansvärda levnads- och arbetsvillkor i Sverige, stärker organiserad brottslighet och snedvrider konkurrensen mellan företag. En stor andel av alla företagare är seriösa och följer våra lagar. Det finns tyvärr några få som inte följer spelreglerna och bland dessa pågår i Sverige fruktansvärda mänskliga övergrepp. 

För några år sedan etablerades begreppet "skuggsamhället" - en växande arbetsmarknad bestående av utländsk arbetskraft som jobbar under fruktansvärda villkor. Hur kunde Sverige, som länge stoltserat med världens schysstaste arbetsmarknad, hamna här? Och vad gör vi åt det? Med journalisten och författaren Elinor Torp och arbetsmiljöinspektör Magdalena Lennmarken."

https://kvartal.se/artiklar/skuggsamhallet-1800-talets-arbetsvillkor-i-repris/

Våra danska grannar har ofta upprört naivister och de partier som bär störst skuld för Sveriges vansinniga migrationspolitik. Danmark leds av en Socialdemokratisk regering. Deras statsminister är kvinna. En sak är helt säker, våra sydliga grannars politiska företrädare på riksnivå förstår mycket bättre än sina svenska kollegor vilka de ska företräda och att migrationspolitiken måste vara socialt och ekonomiskt hållbar. Och i Tyskland utvisar man kriminella och personer som klassas som säkerhetsrisker. Många av Sveriges riksdagsledamöter har mycket att lära av våra grannländer.

"Danmark anser att området kring den syriska huvudstaden Damaskus är tillräckligt säkert för att kunna återvända till, därför behöver man inte ge några uppehållstillstånd. De 94 syrierna kommer däremot inte att utvisas med tvång, utan förs nu till utvisningsläger där de fortsättningsvis ska vistas. Danskarna hoppas att flyktingarna själva ska ta steget att lämna Danmark när de inte har någon legal status."

– Vi har varit öppna och ärliga från början om att det handlade om tillfälliga skydd, säger Danmarks inrikesminister Mattias Tesfaye (S) till tidningen The Telegraph

"Under 2020 åkte en enda syrier frivilligt från Sverige."

"I Tyskland med flest syriska flyktingar i EU är det sedan i december möjligt att utvisa syrier men endast kriminella och personer som utgör en säkerhetsrisk. Grannländerna Turkiet, Libanon och Jordanien är de stora mottagarländerna för syrier på flykt."

https://sverigesradio.se/artikel/danmark-tar-bort-skydd-for-syrier




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar