söndag 20 september 2020

Tre kvinnors sanningar

Vi behöver nya politiska företrädare

Mona Sahlin, Anna Kindberg-Batra och Anna Björklund har under kort tid bjudit oss övriga svenskar på viktiga sanningar. Två av dessa kvinnor har varit Sveriges första möjliga statsministerkandidater. Båda var broilerpolitiker och ger nu tydliga besked om hur illa det är när politiken styrs av broilers. Du som inte orkar gräva mycket mer i vad de nu tycker kan med fördel läsa och lyssna på de intervjuer jag bifogar nedan. Björklunds bifogade artikel är i samma ”anda”. Om du vill bidra till att Uppsalas och Sveriges förfall stoppas ska du bara rösta på partier som erbjuder invånarna många väl meriterade personer som är villiga att ställa upp som kompetenta företrädare för relevanta invånare. Om jag hade varit journalist hade jag gjort ett grävande journalistiskt reportage om hur Sverige spårade ur parallellt med att broilerpolitiker tog allt mer makt. Makt som bland annat använts för att ge naivistpartier som MP orimligt stort inflytande. Efter att du tagit del av informationen genom nedan länkar kan du läsa Michaela Möller och Anders Rydell bok ”Broilers”. Du, det är hög tid för oss invånare att bidra till en politisk förnyelse i Sverige! Om du bryr dig om hur framtidens Uppsalabor och svenskar får det är det dags att bidra till en svensk demokratisk vitalisering. Epoken med broilerpolitiker på allt för många ledande viktiga poster måste få ett slut. Vi behöver rösta fram partier som erbjuder livserfarna företrädare som med kompetens och erfarenhet kan leda allt som offentlig sektor ansvarar för. Bara utifrån sunt förnuft borde man inse att det är den bästa vägen framåt för att Uppsala och Sveriges framtid ska bjuda sitt folk ett generellt högt välstånd.

https://www.expressen.se/kultur/unga-kvinnor-har-for-mycket-makt

https://www.svtplay.se/video/28226474/skavlan/skavlan-sasong-24-avsnitt-1

https://www.fplus.se/kinberg-batra-det-behovs-ett-starkare-politiskt-ledarskap/a/wPMmrd?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=fplus_politik&utm_term=fplus_politik

Det går att ha många åsikter om systemet som gäller i USA för tillsättningar till Högsta domstolen. Ruth Bader Ginsburg var en mycket uppskattad domare i Högsta domstol. Hon dog nyligen. I USA utses dessa domare på livstid. Det kan bland annat vara ett uttryck för att USA fortsatt tycker att de mäktigaste i ett demokratiskt land, de som avgörande tolkar lagarna, är mycket kompetenta och livserfarna. Svensk åldersdiskriminering och politiska vilja att lyfta fram unga med små förutsättningar att klara svåra uppdrag är samhällsdåligt. Resultaten av det ser vi också i det svenska samhället. Mona Sahlin och Anna Kindberg Batra vittnar nu själva om hur olämpligt det är med livsoerfarna topp politiker.

https://www.expressen.se/nyheter/hd-domare-har-avlidit-till-foljd-av-cancer/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar