måndag 19 oktober 2020

När det kommer nära

Egna barn och andras ungar

Nu krävs empati på hemmaplan. Nu krävs fokus på att bryta segregation och att säkerställa mycket bättre integration i Sverige. Nu måste Sverige pausa annan invandring än till kvalificerade jobb eller kvalificerade utbildningar. Vi måste fokusera på att laga allt som är sönder i Sverige under en 20-års period. Vi behöver också rösta fram ledare som förstår hur man leder människor från mycket olika kulturer mot en positiv gemensam framtid. Vi har inte sådana politiska företrädare idag. De saknar både rätt erfarenheter och det mod som krävs för att vända en misslyckad integration till ett lyckat samarbete mot en positiv framtid. Särskilt irriterande är det att ta del av berättelse efter berättelse om hur ”öppna ditt hjärta” människor nu ändrar sig då de själva påtagligt börjar känna av migrationsmisslyckandets effekter. 

Mattias Lindberg, debattör i GP, skriver läsvärt. 

"Men skribenter och politiker som tidigare hejat på den politik som skapat dessa problem bör skämmas när de själva försöker fly undan för, eller uttrycker oro för, konsekvenser för den förda politiken utan ordentlig självkritik."

"Det som expolitikern Rita Svensson uttryckte var en rädsla för att bristfällig integration nu även skulle drabba medelklassen i form av stökiga skolor genom beslut om att bussa barn från utanförskapsområden till medelklassens skolor. Att nu i elfte timmen försöka mildra effekten av den alltför frikostiga migrationen och misslyckade integrationen är ingen enkel uppgift. Det är förståeligt att föräldrar blir förtvivlade när deras barn drabbas av ungdomsrån eller har barn som får gå i stökiga skolor där många misslyckas med att nå gymnasiebehörighet."

https://www.gp.se/debatt/st%C3%A5-ert-kast-nu-n%C3%A4r-integrationshaveriet-drabbar-er-sj%C3%A4lva-1.35426626?fbclid=IwAR13-m6Ie2r3saKfnL48OEVZ7igVN_H4DgOQ3OjrYRBiagcbE7-08gD7ZNc

Det är bedrövligt att Sveriges riksdag fortsätter att acceptera en ansvarslös migrationspolitik. Den utsätter landets befolkning för allt större kulturkonflikter. Den gör en redan misslyckad integrationspolitik än svårare att förbättra. Det hemska mordet i Paris leder nu förhoppningsvis till att alla radikala och livsfarliga som kan utvisas också utvisas. Självklart kommer inte MP stötta utvisningar när det finns risker för att dessa personer utsätts för hårda tag i sina hemländer. Sverige behöver ett politiskt ledarskap som skyddar sitt folk och som driver en ansvarsfull och hållbar migrations och integrationspolitik. Som jag skriver i boken ”En stund på jorden” är det korkat att inte ta stora kulturella skillnader mellan människor på största allvar. Sverige borde omgående följa Frankrikes exempel och omgående utvisa alla grovt kriminella och de som rättssäkert bevisligen är farliga för oss som följer landets lagar. Om vi litar på SÄPO har de tydligt signalerat att vi har utvisningsbara extremister i Sverige. 

https://www.expressen.se/nyheter/ministern-utvisa-231-efter-halshuggningen/



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar