tisdag 14 augusti 2018

En bok som kan bidra till en bättre framtid

En stund på jorden
Äntligen! Nu är min bok ”En stund på jorden” möjlig att köpa. Under tre år har jag använt några sommarveckor, några helger och sena kvällar åt bokprojektet. Den tar ett annorlunda grepp för att försöka beskriva den komplexa värld vi är en del av, ge värdefulla naturvetenskapliga, religiösa och beteendevetenskapliga ramar, ge filosofiska perspektiv på livet, ge möjlighet till reflektion kring några av vår tids stora frågor. Boken avslutas med en framgångsekvation. Om man kommer nära 25 blir en verksamhet garanterat framgångsrik. Min förhoppning är att boken ska bidra till en bättre framtid för dig och för oss gemensamt.


Genom någon av nedan länkar kan du beställa boken "En stund på jorden". Den kostar bara som två glas gott vin och jag garanterar att din allmänbildning kraftigt stärks. Jag tror också att boken kommer att bidra till att stärka dig i att göra det bästa av ditt unika liv. De tre web-shoparna har lite olika pris, och olika fraktkostnader, välj den leverantör du tycker verkar bäst.
https://www.adlibris.com/se/bok/en-stund-pa-jorden-9789163983900
https://www.vulkanmedia.se/butik/barnbocker/arbete-arbetsliv/en-stund-pa-jorden-av-stefan-hanna/
https://www.bokus.com/bok/9789163983900/en-stund-pa-jorden/

- Det här projektet som jag genomfört helt på egen hand har lärt mig mycket om den svåra konsten att producera en bok. Min förhoppning är att de som läser boken ska utvecklas som människor och bli bättre på att leda sig själv och andra, säger Stefan Hanna.

Drivkraften bakom boken är Hannas stora engagemang för personlig utveckling och ledarskap, parat med insikten att många organisationer lider av bristande ledarskap.

En stund på jorden är en bok om hur man skapar värde tillsammans och som tar avstamp i Hannas egna erfarenheter. Boken innehåller ett flertal exempel och berättelser ur hans mångåriga karriär som först företagsledare på stora börsbolag som IBM, Industri-Matematik och Ericsson och sedermera framträdande kommunpolitiker i Uppsala.

I boken får du bland annat ta del av Hannas reflektioner kring vikten av värdegrund, utmaningarna med mångkulturellt ledarskap och människans framtid. Boken avslutas med en dynamisk framgångsekvation. Syftet är att utifrån en resa om oss människor, våra beteenden och vår utveckling samt Hannas erfarenheter, ge alla typer av organisationer verktyg för att bli mer konkurrenskraftiga.

Ta del av en fascinerande livsresa, många erfarenheter och
    stora insikter


- Anders Jonsson,
förändringsledare, författare & kompositör

Dagens kalkon
De ungdomar som bränt upp nästan 100 bilar. Sverige behöver ett nytt ledarskap som utifrån en tydlig värdegrund samlar befolkningen i en gemensam och positiv riktning. Boken ”En stund på jorden” bär på verktyg som kan vända en negativ samhällsutveckling mot en gemensam positiv framtid. Vi måste kunna bryta utanförskapsproblematiken betydligt bättre än hittills.
https://www.expressen.se/gt/ungdomar-identifierade-efter-stora-brandkaoset/

Dagens stjärnor
Karl Sigfrid. Det är en lysande idé att riksdagsledamöternas övernattningslägenheter erbjuds i så kallade utanförskapsområden. Det är en metod som sannolikt kommer att göra att insikten om verklighetens problem blir betydligt mer påtagliga än idag.

"Övernattningsbostäderna till inresta riksdagsledamöter borde placeras i de utsatta områden där integrationsutmaningarna finns. Det skulle ge politiker djupare insikter än vad seminarier och medierapporter kan förmedla. De får tillfälle att se både det som fungerar och det som inte fungerar, och de kan skapa sig sin egen uppfattning om läget. De kan prata med människorna som bor där."
http://www.gp.se/ledare/sigfrid-placera-riksdagsledam%C3%B6ternas-%C3%B6vernattningsbost%C3%A4der-i-utsatta-omr%C3%A5den-1.7602191

Mats Persson. Ja, det är oklokt att utvisa människor som arbetar hårt och som uppenbart bidrar till vårt gemensamma samhällsbygge. För att klara de demogratiska utmaningar vi har med en allt äldre befolkning är det viktigt att vi blir fler som jobbar i Sverige. Inom många områden har vi arbetskraftsbrist.
https://www.dagenssamhalle.se/debatt/sluta-utvisa-hart-arbetande-manniskor-23337

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar