tisdag 14 augusti 2018

Viktig information om bokbeställning

Vulkan media har problem
Tydligen har Vulkan media problem med sin web-shop från och med idag. När man beställer boken hos dem så anges ett på tok för dyrt pris. På deras sajt ska boken ENBART kosta 199 kronor. De kan inte redogöra för när felet är åtgärdat. Boken kan också beställas på två andra web-shoppar. De tar några kronor extra men kan i nuläget vara bättre att använda. Web-shoparna tar olika mycket i fraktkostnader så välj den leverantör du tycker ger dig bäst pris. Enligt Vulkan media AB kommer beställningar för det felaktiga priset att makuleras så att ingen får felaktiga fakturor.

Adlibris (204 kronor)
https://www.adlibris.com/se/bok/en-stund-pa-jorden-9789163983900

Bokus (219 kronor)
https://www.bokus.com/bok/9789163983900/en-stund-pa-jorden/


Den webshopp som tar 199 kronor, och som i nuläget har problem, är:
Vulkan
https://www.vulkanmedia.se/butik/barnbocker/arbete-arbetsliv/en-stund-pa-jorden-av-stefan-hanna/

Jag beklagar om du fått problem på grund av Vulkans problem med sitt beställningssystem!
En stund på jorden har vuxit fram på helger och nätter under snart tre års tid. Drivkraften bakom boken är Hannas stora engagemang för personlig utveckling och ledarskap, parat med insikten att många organisationer lider av bristande ledarskap.



- Det här projektet som jag genomfört helt på egen hand har lärt mig mycket om den svåra konsten att producera en bok. Min förhoppning är att de som läser boken ska utvecklas som människor och bli bättre på att leda sig själv och andra, säger Stefan Hanna.

En stund på jorden är en bok om hur man skapar värde tillsammans och som tar avstamp i Hannas egna erfarenheter. Boken innehåller ett flertal exempel och berättelser ur hans mångåriga karriär som först företagsledare på stora börsbolag som IBM, Industri-Matematik och Ericsson och sedermera framträdande kommunpolitiker i Uppsala.

I boken får du bland annat ta del av Hannas reflektioner kring vikten av värdegrund, utmaningarna med mångkulturellt ledarskap och människans framtid. Boken avslutas med en dynamisk framgångsekvation. Syftet är att utifrån en resa om oss människor, våra beteenden och vår utveckling samt Hannas erfarenheter, ge alla typer av organisationer verktyg för att bli mer konkurrenskraftiga.

Ta del av en fascinerande livsresa, många erfarenheter och
    stora insikter


- Anders Jonsson,
förändringsledare, författare & kompositör

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar