lördag 24 augusti 2024

Suck

Ingen ursäkt till oss som hade rätt

Vi var få som tydligt och för många år sedan argumenterade sakligt för att svensk invandringspolitik och brist på integrationspolitik var farlig. Farlig för brottsutvecklingen, för bidragssystemet, för skolresultaten, för sjukvården och så vidare. Och vi fick rätt. Har vi som sakligt vågade argumentera för att förd invandringspolitik kraftigt måste förändras fått en bekräftelse för att vi hade rätt? Nej. Har vi fått någon ursäkt för alla vulgära påhopp trots att vi bara sakligt argumenterade om varför förd politik inte var hållbar? Nej. Två sådana personer som spårbart fick väldigt rätt, och som blev mycket attackerade för att vi tyckte fel, var Staffan Danielsson och jag själv. Inte minst här i min blogg kan du kronologiskt se hur jag tidigt vågade säga de då obekväma sanningarna bland okunniga och fega. 

Som så många gånger de senaste 20 åren är våra danska systrar och bröder förbannade på svenska rikspolitikers inkompetens och oförmåga att säkra ett tryggt och väl fungerande land. Hur röstade du de senaste 20 åren? Straffar du ut de partier du anser har gjort ett dåligt jobb genom att inte rösta på dem igen? Det borde du göra! Med det sagt är det klokt att ta reda på vad det parti du röstade på verkligen gjort innan din dom faller. I den verkliga världen sprids mycket ”fake news” från ett partis företrädare om andra partier som de konkurrerar om rösterna om. Ta reda på spårbara fakta innan du dömer. En väl fungerande demokrati måste döma ut partier som inte levererar på den sakpolitik de sålt till väljarna. 

Den senaste veckan har fem svenskar gripitsmisstänkta för grova våldsdåd i Danmark. Något som bland annat föranlett att Danmark skärpt gränskontrollerna mot Sverige. 

Dansk polis har också varnat för att svenska tonåringar anlitas av kriminella gäng i Danmark. Något som har bekräftats av justitieminister Peter Hummelgaard.”

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/danske-ministern-om-de-svenska-gangen-en-totalt-sjuk-kultur

Utvecklingspartiet demokraterna, UP, har inte brutit ett enda vallöfte till väljarna 2022. Det är spårbara fakta. Alla våra politiker är spårbart meriterade personer med mycket personlig integritet men som vet att det är partiets sakpolitik som gäller alla partiföreträdare. Vi vet alla att det är framtidstro, invånarnytta och framgångsrik samhällsutveckling som är vårt politiska fokus. Vi vet också att vi helt fokuserar på Region Uppsalas invånare och företagare. Utifrån vår sakpolitik kämpar vi för deras och vår egen positiva framtid. Vi är inte PK, vi kallar en spade för en spade. Vi är inte karriärpolitiker, vi är erfarna Uppsalabor som erbjuder vår energi för Uppsala kommuns och hela regionens bästa. Är du också erfaren, har personlig integritet och gillar vår samhällsutvecklande vision är du varmt välkommen att bli en del av vår utvecklingskraft. 

Med dagens företrädare för UP skulle aldrig den lokala och regionala politiken komma undan med att inte ta i växande allvarliga samhällsproblem. Danskarna får aldrig problem med oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar