söndag 25 augusti 2024

Övertungt

Krossa den idiotiska byråkratiseringen

Mycket bättre integration av invandrade från främst Afrika och Mellanöstern samt kraftigt nedmonterad administration är vad alla ansvarsfulla politiker borde fokusera på. Att få alla vuxna som kan arbeta att bli självförsörjande eller i vart fall göra värdefulla arbetsinsatser i utbyte mot försörjningsstöd. Och att kraftigt skära i administration och ”bra att ha” jobb inom offentlig sektor. Skattepengarna måste i mycket högre utsträckning gå till kärnverksamheterna och stora delar av dagens administratörer behövs på olika sätt antingen inom operativ kärnverksamhet eller inom näringslivet.

Vad gäller invandring är jag less på alla negativa tyckare utan kunskaper. Nedan program, SVT, om svenskarnas ursprung borde räcka för att få slut på alla dumheter om att vissa utseenden är bättre än andra. Vi härstammar alla från mörka tidiga homosapiens sapiens. Det är inte utseenden eller ens de olika religionerna som är problemen mellan oss människor. Det är makt, avundsjuka och starka kulturella skillnader som är problemen. De svenska rikspolitikerna har kraftigt misslyckats med att säkra en rättighets och skyldighetspolitik som rättvist anpassar invandrare till Sveriges samhällskontrakt. 

https://www.svtplay.se/video/8opYQy5/vetenskapen-bakom-historien-om-sverige

Varför inte också ta en titt på nedan del av SVTs ”Veckan med Camilla och Leif”. Det borde räcka för att vi väljare ska rösta fram partier som Utvecklingspartiet demokraterna. Vi måste på allvar rösta fram partier som kraftfullt förespråkar administrativa neddragningar och stärkt kärnverksamhet. Prat, prat och prat hjälper oss inte. Det är galet att Polisen trots stora förstärkningar presterar sämre resultat än innan alla miljardförstärkningar. I till exempel Spanien och Italien ser man poliser hela tiden som rör sig bland städernas människor. Hur ofta ser du en polis i Uppsala eller Stockholm? Övertung administration måste ersättas med mer operativ fältpersonal.

https://www.svtplay.se/video/KDvZGJw/veckan-med-camilla-och-leif-gw/avsnitt-1?video=visa

I sammanhanget, lyssna på Gunnar Wetterberg och det han skriver i Expressen nedan. Dåliga politiker och tjänstemannachefer vill bara slösa med mer pengar för att försöka lösa problem. Pengar som ofta bara går till mer administration när överadministrationen blivit ett huvudproblem. Överadministration är ett allt större problem i Sverige. EU byråkratin bidrar till en allt tyngre administrativ börda. Detta administrativa vansinne måste med kraft stoppas! Rösta klokare i allmänna val. Övertung administration måste ersättas med mer operativ personal inom välfärdens kärnområden.

https://www.expressen.se/ledare/gunnar-wetterberg/daliga-chefer-skriker-alltid-efter-mer-pengar/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar